Hoe gaat het met… Sieso?

Sieso was gevonden en de eigenaar bleek hem al jaren kwijt te zijn. Zij kon hem echter niet terugnemen, aangezien hij niet meer in de situatie zou passen.
Toen ie hier binnenkwam, zat hij onder de vlooien en had hij een zeer slecht gebit. Het was ernstig ontstoken en uiteindelijk zijn er 13 tanden en kiezen getrokken door de dierenarts. Hier moest ie natuurlijk even van bijkomen, maar gelukkig kon hij daarna snel naar een nieuw baasje. Deze had hem op de site gezien en was op slag verliefd; op de foto op onze site én bij de ontmoeting in het asiel.

Gelukkig kregen wij ook van het nieuwe baasje van onze Sieso snel een filmpje en nu dan ook een foto met bericht:

“Eind december 2017 gingen wij kijken bij de 9 jarige Sieso. Hij was daar een paar weken daarvoor gebracht en had de nodige medische verzorging gehad. Het was wel te zien dat hij nog verder moest aansterken, maar al heel snel waren we verliefd op Sieso. Hij was zooooo lief.

Nu – na 6 weken liefde, rust en geduld – is hij steeds meer zichzelf aan het worden. Nog steeds superlief en inmiddels met genoeg energie om heel speels te kunnen zijn. Wat zijn wij blij met deze lieve schat. Het voelt of hij altijd al bij ons is geweest.”