U bent hier: Home » Ach Dory

Ach Dory

Arme Dory…. Wat een leven heb jij al achter de rug….

Ooit werd je zwervend aangetroffen op straat. Wat daarvoor is gebeurd, zullen we nooit weten.
Je bent toen door een stichting geplaatst, maar in 2007 werd je bij ons afgestaan, omdat je panisch was voor de kinderen in huis. Na 3 maanden werd je eindelijk geplaatst bij iemand die door jouw bange gedrag hier heen kon prikken. Je had eindelijk je plekje gevonden!

Helaas zit je hier nu weer na een trieste gebeurtenis; je baasje dat 11 jaar voor je gezorgd heeft en waar je eindelijk tot rust kon komen, is overleden… Je werd weer naar ons gebracht. Stress op stress. Weg uit je vertrouwde omgeving en nu maar weer wachten op die ene begripvolle en geduldige baas.
Jammer genoeg snap je niet dat, als je lelijk doet als er iemand hier in de buurt komt en het dus ook moeilijk is een leuke foto van je te maken, je moeilijker geplaatst wordt.

Dus nu zijn we weer op zoek naar die speciale persoon die je neemt zoals je bent; een dametje dat al veel meegemaakt heeft en waarschijnlijk weer een paar maandjes nodig hebt om vertrouwen te krijgen. Dat komt uiteindelijk wel, als ze geen druk op je leggen, want bij je geliefde oude baasje vond je zelfs sommige verplegers wel aardig. Als je maar de tijd krijgt om in je eigen tempo weer op te bloeien. Als er maar geen kinderen in huis zijn en weinig aanloop van mensen en je je plekje niet hoeft te delen met andere dieren.

Als het plaatje helemaal kloppend is, ben jij dat lieve schootpoesje dat ook graag op bed slaapt. Eentje die graag wel een frisse neus op balkon of een patio kan halen, eentje die zelfs sommige visite wel gezellig vindt. Verlegen zal je altijd blijven, maar dat geeft niet!

Hopelijk kunnen we snel een lief baasje voor je vinden dat voor altijd voor je kan zorgen, bij wie je rustig oud kan worden en van wie je de nodige knuffels krijgt als jij dat wilt.