Bedrijfssponsoring

Wilt u als bedrijf zijnde ons streekdierentehuis steunen? Of wellicht als vriendengroep, sportvereniging of particulier?  Voor een vast bedrag per jaar of met een meerjarenplan,  kunt u een Catwall of een honden speelweide  sponsoren.  

Catwall

In al onze kattenkamers is aan de wand een zogenaamde CATWALL geplaatst. Deze kattenmuur is bedoeld als verrijking voor de katten en biedt klim en klautermogelijkheden,  maar kan ook als schuilplek dienen voor een kat die zich even wil afzonderen van de groep. Het speelt een belangrijke rol in de stressreductie van de dieren tijdens hun verblijf in ons asiel.

 
Met het sponsoren van een Catwall helpt u onze katten hogerop!

Duur Bedrag
1 jaar €250
2 jaar €400
3 jaar €500

Bij interesse, neem gerust contact met ons op via info@asieljulialaantje.nl.

Hondenspeelweide

Onze honden worden binnen het asiel zoveel mogelijk in groepen gehuisvest. Honden zijn immers van nature roedeldieren. Ze voelen zich veelal het fijnst tussen soortgenoten. Elk verblijf geeft toegang tot een speelweide. Een plek waar honden even lekker kunnen rennen en ravotten met elkaar! Voor honden een echt moment van ontspanning!

 
Met het sponsoren van een speelweide laat u onze honden onbezorgd spelen!

Duur Bedrag
1 jaar €500
2 jaar €750
3 jaar €1000

Bij interesse, neem gerust contact met ons op via info@asieljulialaantje.nl.

Voor het sponsoren van een Catwall of hondenspeelweide bieden wij u een naamsvermelding op onze website en plaatsen wij bij de door u gesponsorde ruimte een naambordje.