U bent hier: Home » Boef (is geplaatst)

Boef (is geplaatst)

Hallo ik ben Boef en ik ben een kater 5 1/2 jaar oud. Ik ben na plaatsing terug gekomen, omdat het nieuwe huis van mijn personeel geen tuin meer had. Hier werd ik erg ongelukkig van en trok mij terug onder het bed. Daarom heeft mijn personeel gevraagd of de mensen van het asiel voor mij op zoek willen gaan naar een huis met tuin. Hierbij mijn wensenlijst(je):

  • Een huis met een tuin (met kattenluik)
  • Geen druk gezin met jonge kinderen
  • Rust en ruimte om uit m’n schulp te mogen komen
  • Een ruimte om me te mogen verstoppen als er visite komt

Boef heeft ruimte nodig om te wennen is is wat eenkennig. Hij lijkt meer op vrouwen dan op mannen te zijn. Als je eenmaal Boef zijn hart hebt gewonnen, komt hij lekker bij je liggen en is hij een echte knuffelkat. Maar geeft hem wel de ruimte, als je dit niet doet kan hij blazen.

Boef is nog niet zo lang in het asiel en is daardoor nog niet helemaal op zijn gemak. Hierdoor kun je zien op de foto’s van Boef dat hij nog bang is. Wie kan hier doorheen kijken?

Denk je dat je het perfecte thuis kan bieden en overweeg je deze kat te adopteren? Stuur een e-mail naar info@asieljulialaantje en vertel ons meer over je huiselijke situatie, je eerdere ervaring met katten en of er nog andere huisdieren in het huishouden zijn. Uiteindelijk proberen wij hieruit de beste match voor onze dieren te vinden! Wij werken momenteel alleen op afspraak.