U bent hier: Home » Tienermoeder Gale

Tienermoeder Gale

Tienermoeder Gale

Gale was een gevalletje ‘WAT???’; nog geen jaar oud, mega navelbreuk (maatje tennisbal) en 6!! kittens in haar buik die er elk moment uit konden komen 😮

Deze kleine survivor heeft het zwaar gehad met haar kleine lijf en grote nest, maar gelukkig hoeft ze dit nooit meer mee te maken. Haar navelbreuk is mooi gefixt, de kittens zijn uitgevlogen en ze is gesteriliseerd.

Niet zo moeilijk om snel daarna een leuk huisje te vinden voor dit mooie jong ding. Maar…… Gale bleek bij haar adoptanten toch steeds meer pit te krijgen naarmate ze zich beter en meer thuis ging voelen en ze werd zelfs heel stout 😉 Gale heeft nog een stukje jeugd in te halen en jaagt niet alleen heel fanatiek op muisjes en balletjes, maar wil daarbij ook nog weleens in een broekspijp o.i.d. gaan hangen….

Dus we gaan weer opnieuw op zoek voor Gale. Naar een huis waar de baasjes niet zo snel onder de indruk zijn, waar er op een goede manier gespeeld gaat worden met haar en waar ze na gewenning naar buiten de tuin in kan om nog beter haar energie kwijt te raken. Kinderen of andere dieren lijkt ons niet geschikt i.v.m. haar ‘jaaggedrag’.
Denkt u het juiste baasje te zijn voor ons tienermoedertje? Kunt u die energie op de juiste manier weg laten vloeien, zodat ze met mensen alleen nog maar wil knuffelen en niet stout doet? 😉
Stuur ons dan een mailtje met uw gegevens en huissituatie (o.a. hoeveel kinderen (met welke leeftijden), wat voor andere dieren (welke, hoeveel, hoe oud, enz.), wat voor buitenruimte, vakantieplannen, ervaring, enz.), zodat we u kunnen antwoorden als de situatie geschikt is.
Dat mailtje kan naar info@asieljulialaantje.nl