U bent hier: Home » Diesel

Diesel

Je hebt van die dieren die, voordat je het weet, in je hart kruipen. Hoe ze dat doen, ik weet het niet. Je merkt het niet, maar opeens weet je het. Je was er zelf bij en het is er weer éen gelukt. Onze Diesel is er zo éen. Hem is het ook gelukt en ik vind het prima want het is zo’n lekker ventje.

Diesel is gevonden. We weten wie de eigenaar is, maar die komt haar hond niet meer halen en we krijgen geen contact met haar. Niet eens wat informatie over wat Diesel gewend is en dergelijke krijgen wij. We mogen het zelf uitzoeken.
Dat doen we dus. Samen met Diesel en hij werkt overal braaf aan mee. We wandelen heel wat af. Ondertussen doen we wat oefeningetjes b.v. netjes volgen, zitten, liggen, kijken, over iets heen springen of lopen. Hij doet het braaf en een snoepje gaat er vlot in om het nog leuker te maken. Naast de fiets gaat ie ook prima en even lekker door het water springen vindt ie geweldig.

Tijdens onze wandelingetjes vraag ik mij regelmatig af hoe het mogelijk is dat Diesel nog in het asiel zit. Ik heb er geen antwoord op. Diesel is een hond die het in zich heeft om een sterke band met iemand op te bouwen en wil zijn baas vergezellen bij van alles en nog wat. Zijn motto: ” als het maar gezellig is”. In de kennel is hij rustig en slaapt op zijn matrasje, want een mand daar wil hij niet in. Of Diesel met kinderen kan of alleen kan blijven en dat soort zaken, kunnen wij u helaas zoals gezegd niet vertellen. Met katten of kleine dieren lijkt ons geen goed idee.

Wij zoeken voor Diesel een sportieve baas met ervaring.

Diesel wacht….! Beschikbaar voor de juiste baas.

Bel altijd eerst even voordat u een bezoekje komt brengen met 070 3902192