Help mee

Bij het dierenasiel is alle hulp van harte welkom. U kunt ons op verschillende manieren helpen.

Word het baasje van een asieldier
Wij hebben altijd honden en katten in het asiel die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Lees en bekijk hier de honden en katten die op dit moment in ons asiel zitten.

Word vrijwilliger
Steekt u graag uw handen uit de mouwen? Bel ons of kom eens bij ons langs om te kijken wat u voor onze dieren kunt betekenen. U kunt bijvoorbeeld meehelpen de hokken schoon te houden of klusjes in en rond het gebouw doen.

Word vriend van ’t Julialaantje
U kunt ook vriend van SSJ worden. Als vriend ontvangt u drie maal per jaar het ‘Dierenbulletin’ waarin u kunt lezen wat er met uw geld is gedaan in de afgelopen periode. Hoe kunt u vriend worden? Maak onder vermelding van “vriend” minimaal €30 over op 311.35.09 t.n.v. Stichting Streekdierentehuis ’t Julialaantje te Rijswijk.

Word hoksponsor in ‘t Julialaantje
Onze hokken bieden een thuis voor een dier dat een veilig onderkomen en verzorging nodig heeft. U kunt een hok sponsoren met uw bedrijf en zo onze dieren helpen.

Wat krijgt u als hoksponsor?

  • Vermelding van uw naam, bedrijfslogo of verenigingslogo op het hok dat u sponsort, goed zichtbaar voor alle bezoekers van ’t Julialaantje.
  • Vermelding van uw naam, bedrijfslogo of verenigingslogo in ons dierenbulletin.
  • Vermelding van uw naam, bedrijfslogo of verenigingslogo op onze “website”.

Hoe kunt u hoksponsor worden?
Stort een bedrag van 125 euro (hond) o.v.v. “Hoksponsor Hond van ‘t Julialaantje” en/of een bedrag van 50 euro (kat) o.v.v. “Hoksponsor Kat van ‘t Julialaantje” op IBAN NL71INGB000311.35.09 t.n.v. Stichting Streekdierentehuis ’t Julialaantje te Rijswijk. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de donatie-knop rechts in beeld onder “Help mee”.

Bekijk hier wie al hoksponsor van SSJ is.