In ons asiel

Tjieka

Dame van 7 jaar is wegens omstandigheden bij ons afgestaan. Ze zoekt een rustig baasje, omdat ze nogal verlegen is heeft ze tijd nodig om te wennen. Ze is gewend binnen te blijven. (gereserveerd )

Asta

Dametje van ongeveer 4 jaar. Ze zoekt een rustig huisje zonder kinderen of andere dieren. Ze kan eventueel binnen geplaatst worden zonder tuintje. (mag gereserveerd worden)

Ziva

Wat een pechvogeltje is deze dame. Haar baasje overleden en helemaal alleen voor weken in huis gezeten. Ze is erg van slag en zoekt hierom een zeer geduldig baasje. Ze is ongeveer 6 jaar en is gewend binnen te blijven …

Lees verder

Blanca

Hoiiiii, ik ben Blanca! Hier ook wel ‘lekker wijf’ genoemd. Ik ben een grote meid van ongeveer 6 jaar. Ik kon niet meer bij mijn baasje blijven, omdat de baby in huis heel erg allergisch voor me was 🙁 Baasje …

Lees verder