Noelle, onze kerstkater

Dan ben je een knappe blom in de kracht van zijn leven en klaar om de wereld te ontdekken. En ineens wordt je in de donkere dagen van de kerst vermoedelijk aangereden en heb je een
“zooitje van een pootje”. Geen leuke feestdagen……

Wij hebben je inmiddels de naam Noelle gegeven, passend bij deze tijd van het jaar. En naast een mooie naam hebben wij je ook een warm mandje gegeven en vele knuffels. Maar bovenal willen we je een toekomst geven!

Noelle is op straat gevonden. Hij was er slecht aan toe. Bij onze dierenarts; Veterinair Centrum Honselersdijk, bleek zijn hele pootje verbrijzeld te zijn en even zag het er heel somber uit.  Is er nog een redde aan?

Na onderzoek bleek dat Noelle verder een gezonde, sterke vent was en dat er met veel inzet en de juiste zorg een grote kans van slagen was dat hij dit alles zou overleven en nog een mooie toekomst tegemoet kan gaan. Het pootje zou geamputeerd kunnen worden, maar met zijn levenslust en de inzet van het asiel zou het pootje ook te redden zijn! Wij als asiel werden gebeld met de vraag of wij die zorg en de bijbehorende kosten op ons wilden nemen?

Een unaniem  “Ja! “  was het antwoord!  Als je nog zo jong bent en de wereld aan je verbrijzelde voetje ligt, dan gaan wij ons beste beentje voor zetten om jou weer op de been te krijgen. En als je er dan weer bovenop bent, zoeken we een hele lieve fijne baas, waar jij de rest van je leven met de feestdagen veilig onder de kerstboom mag liggen (of er stiekem in klimmen).

Noelle blijkt inderdaad een hele stoere en dappere vent. De operatie is geslaagd en met een pootje vol ijzerwaren ligt hij veilig in zijn mandje in ons asiel en vertroetelen we hem flink!

Wij gaan het nieuwe jaar in met een flinke kater. Maar wel een hele lieve en zachte knuffelkater!

Wij hebben ons hart laten spreken en Noelle de kans gegeven die hij in onze ogen verdient. We zetten alles op alles om hem volledig te doen laten herstellen. Helaas betekent dit voor ons als asiel wel een enorme kostenpost. De zeer gecompliceerde operatie heeft ons 700 euro gekost en zullen wij zelf moeten betalen.  Wij hopen dat Noelle zijn verhaal, zijn doorzettingsvermogen en kracht dierenvrienden inspireert en laat zien dat als we het met elkaar doen er kerstwondertjes kunnen gebeuren.  Wij zouden ontzettend dankbaar zijn als er lieve mensen zijn die ons willen helpen om het geld van de operatie bij elkaar te krijgen.

U kunt helpen door uw bijdrage over te maken naar banrekeningnummer NL71INGB 0003113509 t.a.v operatie Noelle

Of via onze website http://bit.ly/2zMzKz4 een eenmalige donatie te doen.

Op de foto’s kunt u zien hoe de breuk was, inclusief botsplinters. En hoe het is geworden na de operatie.
Uiteraard gaan we updates plaatsen, dus hou onze website en facebookpagina in de gaten!