U bent hier: Home » Nora GEPLAATST!!

Nora GEPLAATST!!

NORA IS VERHUISD NAAR DIERENASIEL ZEIST

 

We zoeken voor deze grote pittige tante het liefst een huis met grond waar ze kan waken. Dit is ze gewend en doet ze graag. Nora is 3 jaar en moest weg, omdat ze met de andere teef vocht sinds haar eigenaren kleiner waren gaan wonen. Ze is sowieso lastig met andere honden, dus ze wil haar huis en baas(jes) dan graag voor haarzelf alleen 😉 Ook niet teveel aanloop van mensen, want ze neemt haar waaktaak erg serieus. Niet raar; daar zijn Rottweilers nou eenmaal voor gefokt.

Verder doet ze hier graag aan speurspelletjes en is daar best goed in! Een heerlijke manier om haar voldoening te geven. Ze is erg speels, dus we zoeken wel iemand die wat met haar gaat ondernemen. Deze persoon moet wel erg stevig in zijn/haar schoenen staan, want Nora is 50 kilo spier en zet die 50 kilo graag in om haar eigen zin te krijgen 😉 .

In het asiel gedraagt ze zich, na inmiddels alweer wat maandjes, prima; ze sloopt hier niet, zelfs haar dekbed laat ze heel. Ook is ze zindelijk tijdens (de hier langere) nachten.

Kortom, we zoeken voor Nora ervaren mensen met overwicht en ervaring.
Mocht het klikken, dan kunt u een wereldhond aan haar hebben!

LET OP:
Heeft u nog vragen of wilt u langskomen om kennis te maken?
Bel ons dan: 070-3902192 binnen onze openingstijden:
ma t/m vrij van 13.30u tot 16.30u en zaterdags van 10u tot 14.30u
(Feestdagen gesloten)
Buiten deze tijden kunt u ons een mailtje sturen: info@asieljulialaantje.nl met daarin uitleg over uw woonsituatie enz.
WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK!