Pension & Dagopvang

Uw hond kan bij ons terecht in een, in 2017 gerenoveerde, ruime pension- en dagopvang. Alle honden verblijven in ruime, verwarmde en binnenkennels. Deze kennels zijn tralieloos! en we werken met groepshuisvesting. Wilt u een kennel voor uw hond(en) alleen, dan is dit ook mogelijk; daarvoor zijn onze ‘familyrooms’.
Helaas kunnen wij geen katten opnemen in ons pension.

Wanneer kan uw hond bij ons terecht?
Uw hond kan bij ons voor korte of langere tijd logeren. Natuurlijk is uw hond welkom tijdens uw vakantie, maar we hebben ook de mogelijkheid om uw hond overdag in onze crèche op te vangen als u bijvoorbeeld werkt of om bijvoorbeeld 1 of meerdere keren per week gewoon lekker een dagje te spelen met soortgenoten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Alle honden hebben de ruimte om rond te rennen en/of te spelen met soortgenoten. De honden worden uitgelaten op speelweides van zand, zodat ze (meerdere malen per dag) even lekker kunnen ravotten. De honden hebben het dan erg naar hun zin.

Er is een mogelijkheid om uw hond te laten wassen door ons, tegen betaling, voordat hij of zij naar huis gaat.

Let op: reserveer op tijd, want ons pension is regelmatig volgeboekt!
Als u voor de eerste keer wilt reserveren, willen we graag dat u even langskomt met de papieren van de hond(en); dan kunt u ons pension bekijken en wij kunnen daarna de hond(en) inschrijven en de reservering maken!
Dit kan gewoon altijd tijdens onze openingstijden.

De tijden voor brengen en halen voor pension zijn:
Ma t/m vrij van half 2 tot half 5
Zaterdag van 10 tot half 3
Zondag van 10 tot 12u (alleen voor pension!)

Wat zijn de spelregels voor honden?
Aan alle onderstaande voorwaarden moet worden voldaan:

  • De hond moet minimaal twee weken van tevoren volledig zijn ingeënt met de jaarlijkse cocktail-enting en de extra kennelhoest-enting (Nobivac KC). Bij de cocktail-enting zit tegenwoordig het nieuwe vaccin tegen Leptospirose: de L4-enting. Deze L4-enting moet de eerste keer binnen 3 tot 6 weken herhaald zijn én 2 weken ingewerkt zijn, voordat de hond in ons pension terecht kan. (bij twijfel of vragen, bel ons even: 070-3902192)
    Deze entingen moeten (door de dierenarts ondertekend) in het goed ingevulde paspoort van de hond(en) staan en dit paspoort dient u mee te nemen bij het brengen van de hond(en) en zal door ons bewaard worden tijdens het verblijf.
  • De hond moet voorzien zijn van een chip of tatoeage
  • Als uw hond ná april 2013 geboren is, dient hij/zij een Europees Paspoort te hebben waarvan de pagina met chipnummer geseald is.
  • Wilt u voor uw hond een plekje reserveren? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op: 070-3902192

Alle tarieven vindt u hier

Als u gereserveerd heeft, let dan wel op dat er aan annulering binnen 4 weken voor de aankomstdatum kosten zijn verbonden. Annulering dient per mail worden gedaan te worden: info@asieljulialaantje.nl, hierna krijgt u een bevestiging.

Bel ons gerust voor meer informatie!