U bent hier: Home » Fay

Fay

Hallo, ik ben Fay  en ik Fay ben gevonden. Ik heb 3 kindjes gehad en nu is het mijn tijd. Ik wil heel graag weg hier. Ik ben heel lief alleen niet tegen andere katten. Ik wil graag het rijk alleen en moet echt zo af en toe naar buiten kunnen. Ik ben wel een buitenkat. Ik hou enorm van knuffelen en kopjes geven en een massage op zijn tijd zeg ik geen nee tegen (zie filmpje). Ik heb alleen wat last van de darmen af en toe waardoor het beter is als ik speciaal voer krijg dan is er niks aan de hand. Ik doe het wel allemaal keurig op de bak hoor , geen paniek maar wil het toch wel even gezegd hebben. Ziet u het zitten met mij neem dan contact op met het streekdierentehuis het Julialaantje en dan hoop ik dat ik gauw bij u op de bank mag liggen.

 

 

 

Denk je dat je het perfecte thuis kan bieden en overweeg je deze kat te adopteren? Stuur een e-mail naar info@asieljulialaantje en vertel ons meer over je huiselijke situatie, je eerdere ervaring met katten en of er nog andere huisdieren in het huishouden zijn. Uiteindelijk proberen wij hieruit de beste match voor onze dieren te vinden! Wij werken momenteel alleen op afspraak.