U bent hier: Home » Zina

Zina

Zina is een poes van ongeveer 2,5 jaar oud.

Ze is in eerste instantie bij ons afgestaan. Ze kwam vanuit een gezin waar ze door een allergie helaas niet kon blijven. Ze is echter gewend om bij oudere kinderen te zijn. Ze vindt het leventje als een binnenkant helemaal prima. Ze kwam eigenlijk zelden buiten.

Zina werd korte tijd geadopteerd, maar de poes had meer energie dan wat haar nieuwe baasje had verwacht. Zina is inderdaad een aanwezige poes die, in al haar energie, soms onverwachts uit de hoek kan komen. Daar moet je van houden! We zoeken daarom opnieuw een fijn thuis voor deze lieve knapperd.

Zina houdt niet van andere dieren, dus wij plaatsen haar niet in een thuis met honden of andere katten. Ook plaatsen we haar niet bij jonge kinderen, liever bij oudere kinderen (denk ruwweg 15+). 

Denk je dat je het perfecte thuis kan bieden en overweeg je deze kat te adopteren? Stuur een e-mail naar info@asieljulialaantje en vertel ons meer over je huiselijke situatie, je eerdere ervaring met katten en of er nog andere huisdieren in het huishouden zijn. Uiteindelijk proberen wij hieruit de beste match voor onze dieren te vinden! Wij werken momenteel alleen op afspraak.