U bent hier: Home » Stal-/Tuinderijkat

Stal-/Tuinderijkat

Regelmatig hebben wij katten die op zoek zijn naar een plekje buitenaf, omdat deze vrijbuiters niet geschikt zijn voor een gezinsleven.

Deze katten zijn ook gewoon gevaccineerd, gechipt, ontwormd, ontvlooid en gecastreerd/gesteriliseerd.

Wat ze vragen is elke dag een maaltje waar ze voor terug blijven komen bij uw stal/erf/loods of waar dan ook.
Ze zoeken een plek waar ze verder lekker vrij kunnen leven met uiteraard een droge plek waar ze kunnen schuilen bij slecht weer.
In ruil daarvoor helpen ze met het reduceren van ongedierte!
In het begin is het de bedoeling om ze even in een ruimte binnen te houden, in een schuurtje bijvoorbeeld, zodat ze wennen aan de omgeving waar ze moeten wonen.

Heeft u een mooie plek voor zo’n kat? Stuur ons dan een mailtje met als onderwerp: ‘Vrijbuiters’ naar info@asieljulialaantje.nl
Met daarin een omschrijving wat u verwacht van de kat (wilt u bijvoorbeeld toch dat een kat op den duur ook geaaid kan worden? Lopen er andere dieren rond? Enz.) en uw gegevens. Wij zullen dan contact met u opnemen als we een geschikte kat voor u hebben.

Ps: op de foto kat ‘Ferry’ Weggevangen buiten waar hij waarschijnlijk ook geboren was, zeer schuw bij binnenkomst, en nu doordat ie de ruimte en de vrijheid heeft zelfs steeds leuker naar mensen toe. Dit was in een huiselijke situatie nooit gebeurd, maar ze kunnen dus op een stal of boerderij ook zelfs zo gezellig worden 🙂