Bezoek Burgemeester

De nieuwe burgemeester van Pijnacker-Nootdorp, Björn Lugthart, is op werkbezoek geweest bij ons asiel. Samen met Carla van Vliegen en Annemieke Hulsbergen van de Partij voor de Dieren kwam de burgemeester op een zonnige zaterdag bij ons langs. De burgemeester was in zijn eerdere functie als wethouder voor Rijswijk al betrokken geweest bij ons asiel. Dit was zijn eerste bezoek na onze grote verbouwing. Samen met Carla en Annemieke was hij zeer onder de indruk van het nieuwe pand.

Onze medewerker honden en katten, Jacqueline, heeft de burgemeester en raadsleden rondgeleid door de verschillende afdelingen van het asiel. De buitenverblijven van de honden stonden er mooi bij en de honden zaten heerlijk in het zonnetje. Tijdens de tour langs de katten kwamen we erachter dat de burgemeester allergisch is. Hij liet zich niet uit het veld slaan en we hebben ook de buitenverblijven van de katten nog kunnen laten zien.

Een kort interview met Björn Lugthart zie je hieronder. Op de achtergrond zie je de knappe Rogelio. Wil je ook een kat of een hond komen bezoeken? Maak dan even een afspraak zoals de burgemeester en we stellen je graag aan onze dieren voor. Meer informatie via info@asieljulialaantje.nl.