U bent hier: Home » Katten » Te Adopteren Katten

Uw nieuwe huisgenoot ontmoeten? Dat kan! Bel voor afspraak 070 – 390 21 92. We zullen u dan alles over de kat vertellen.

Doneren kunt u via:

Plaatsbare katten

777 Oscar

Hallo allemaal, mijn naam is Oscar. Ik ben een kater van ongeveer 5 jaar oud. Ik was een echte zwerver, maar begin nu langzamerhand aan mensen te wennen. Ik heb dus wel een baasje nodig die mij voldoende tijd en rust geeft om los te komen in huis. Ze denken dat het voor mij beter is om in een huisje te komen zonder kinderen en andere huisdieren en mij als binnenkat houd. Klinkt dit u goed in de oren? Neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

781 Coco

Hallo allemaal, mijn naam is Coco en ik ben 3 jaar oud. Samen met mijn oudere zus (782) Nina ben ik hier in het asiel terecht gekomen en nu is het weer tijd dat wij naar ons gouden mandje mogen. Mij maak je het gelukkigst in een huishouden zonder kinderen of honden, ook zit ik liever binnen als buiten. Hier vinden ze mij vaak liggend in een mandje voor het raam. Het duurt soms even voor ik helemaal los kom, want soms vind ik mensen nog een beetje spannend. Maar als ik eenmaal loskom geniet ik volop van de aandacht die de mensen mij hier geven, vooral op mijn buikje gekriebeld worden vind ik heerlijk! Heeft u plek voor mij, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

782 Nina

Hoi allemaal, mijn naam is Nina. Ik ben in het asiel terecht gekomen samen met mijn jongere zusje (781) Coco. Ik ben 4,5 jaar oud, een echte dame dus. Ik ben heel rustig van karakter en kom graag knuffelen op mijn eigen tijd. Ik ben een echte binnenkat. Heeft u een gouden mandje voor mij?
Lees meer

779 Ash

Hoi iedereen, ik ben Ash! Ik ben nog een jonge kater van ongeveer 8 maanden oud. Ik ben heel hard op zoek naar mijn forever home, heb jij die voor mij? Ik wil graag in een huisje waar ik het enige huisdier ben, kinderen mag maar dan wel vanaf 10 jaar oud. Ik ben heel erg speels en ik hou van knuffelen en aandacht vragen.
Lees meer

740 Chloe

Hallo, ik ben Chloe en ik ben super lief. Ik wil alleen graag dat ik mag wonen bij mensen die veel thuis zijn. Ik vind alleen zijn niet leuk en kan dan wel gaan mauwen en gillen. Nou ja, niet echt hoor maar maak wel kenbaar dat ik alleen zijn niet leuk vind. Ik hou […]
Lees meer

679 Olive

Hallo, ik ben Olive en ben in het asiel bevallen van 4 kittens. Zij hebben allemaal een huisje en dat wil ook graag. Ik ben lief en hou van knuffelen. Ik ben gesteriliseerd en daar net van opgeknapt en nu mag ik weg. Denkt u zo’n leukerd dat wil ik wel neem dan contact op […]
Lees meer

778 Doortje

Hoi iedereen! Mijn naam is Doortje, ik ben een keurige dame van 3 jaar oud en nu echt wel toe aan een eigen plekje. Ik heb een heel zachtaardig karakter, in het begin ben ik misschien een beetje timide maar na een tijdje kom ik helemaal los en hou ik van knuffelen en spelen. Ik pas het beste in een rustig huishouden zonder andere huisdieren.
Lees meer

773 Robby

Hallo allemaal, ik ben Robby! Ik ben een echte knuffelkont en hou van aandacht krijgen. Ik kan heel goed bij kinderen en andere poezen, geen katers of honden want daar krijg ik ruzie mee. Ik wil heel graag mijn gouden mandje vinden, mag dat bij u?
Lees meer

729 Mike

Hallo dames en heren, mijn naam is Mike! Zoals u misschien kunt zien op de foto, ben ik een stevig gezette kater. Een snoepje op zijn tijd zeg ik zeker geen nee tegen, maar dus niet te vaak of teveel en daarom ben ik hier ook op dieet gezet. Ik ben erg van aandacht, maar het moet wel het liefst op mijn manier. Opgepakt worden vind ik namelijk niet fijn en als ik het ergens niet mee eens ben, wil ik wel eens een beetje uitdelen, wel zachtjes hoor. Verder ben ik wel heel erg gezellig en volg ik je het liefst overal naartoe, het liefst naar het aanrecht waar ik natuurlijk weer niet mag komen. Heeft u wel zin in wat gezelligheid in huis, neem dan snel contact op met het Julialaantje.
Lees meer

63 Bleki

Hallooo, mijn naam is Bleki. Ik ben een forse kater, er moeten nog wel wat kilootjes vanaf, daar zijn ze hier ook wel mee bezig. In de kamer zit is samen met twee andere katers, maar ik merk wel dat ik liever het rijk en het personeel voor mij alleen heb hoor. Ik ben een hele leuke kater (al zeg ik het zelf) van 13 jaartjes jong. Als je de kamer binnenkomt kom ik leuk begroeten. Ik heb af en toe nog wel ongelukjes in huis. Hier in mijn kamertje heb ik dit niet. Het personeel bied daarom ook een gedragstherapeut aan. Heeft u voor mij mijn gouden mandje? Neem dan contact op met mijn personeel. Misschien tot snel!
Lees meer

758 Harry

Hai allemaal, ik ben Harry. Zoals u kunt zien ben ik een mooie halflangharige rood-witte kater. Ik ben nog vrij jong, nog geen jaar oud! Ik vind heel veel dingen nog best spannend en moet dan ook nog wennen aan nieuwe situaties en mensen. Maar stiekem, vind ik geaaid worden wel erg fijn hoor. Ik ben een echte binnenkat en verstop mij het liefst ook in lekkere warme mandjes en huisjes, vanuit daar kan ik alles goed in de gaten houden. Wilt en kunt u mij de tijd en aandacht geven die ik nodig heb? Neem dan contact op met het julialaantje.
Lees meer

762 Robin

Hoihoi, ik ben Robin! Ik ben een echte goedzak zoals ze mij hier noemen. Ik ben een grote maar zachtaardige kater die enorm veel van aandacht houd en iedereen als vriend zie. Ik kom graag kopjes geven en als je ergens heen loopt, loop ik graag met je mee in huis om te kijken wat je nou precies gaat doen. Want ik hou alles ook wel goed in de gaten hoor! Vind u mij interessant? Neem dan contact op met het Julialaantje en misschien zie ik u snel.
Lees meer

767 Loes

Hallo, ik ben Loes, ik ben erg aanhalig al zeg ik het zelf. Ik ben opzoek naar een lieve baas die samen met mij lekker op de bank wil zitten. Denkt u nou jeeee die is leuk maak dan een afspraak om kennis te komen maken.
Lees meer

759 Nina

Hallo, ik ben Nina. Ik ben een echte jonge dame, die enorm van spelen en kroelen houd. Soms vind ik dingen nog wat spannend, maar niks wat met een beetje tijd verholpen kan worden. Denkt u nou, ik ben de perfecte match. Neem dan snel contact op met het Julialaantje en wie weet tot snel.
Lees meer

756 Panda

Hallo allemaal, ik ben Panda! Ik kijk vaak een beetje de kat uit de boom, zoals ze hier zeggen. Maar als ik eenmaal losgekomen ben, kom ik graag veel aandacht vragen en vind ik het heerlijk om achter mijn oren gekrabbeld te worden. Mocht u nu denken, wat is dat een leuke kat. Neem dan snel contact op met het Julialaantje en wie weet zie ik u snel.
Lees meer

751 Mama

Hallo allemaal, ik ben Mama. Toen ik binnen werd gebracht bij het asiel konden ze zien dat ik kort geleden nog kittens had gekregen, dus vandaar mijn naam. Inmiddels heb ik hier mijn plekje wel gevonden, maar een echt huis zou toch zoveel beter zijn. Ik hou enorm veel van spelen, het liefst de hele dag door. Maar wel graag alleen met mensen, andere dieren ben ik niet zo van. Ik hou ook echt niet van de buitenwereld, dus mij maak je het meest gelukkig met een warm mandje bij het raam waar ik in kan liggen. Denkt u nou, ik ben de perfecte match? Neem dan contact op met het Julialaantje.
Lees meer

730 Andor

Hallo iedereen, mijn naam is Andor. Ik ben een stoere zwarte kater die graag alle aandacht opeist. Mij samen houden met andere huisdieren is geen goed idee, dan ga ik namelijk mijn territorium verdedigen en mijn baasje claimen. Ik ben het beste af in een huishouden zonder andere diergenoten en de mogelijkheid om naar buiten te kunnen. Heeft u het gouden mandje voor mij? Neem dan contact op met het Julialaantje
Lees meer

732 Shelly

Hallo, ik ben Shelly! Ik hou enorm veel van aandacht en lig het liefst de hele dag bij iemand op schoot. Ik hou niet zoveel van andere katten, dus pas het beste in een huishouden zonder andere aanwezige dieren. Vind u mij leuk? Neem dan snel contact op met het Julialaantje.
Lees meer
Meissie geplaatst

Meissie geplaatst

Hoi, ik ben Meissie. Ik woon samen met mijn vriend Rob in een kamer in het asiel aan het 't Julialaantje. Ze schatten mijn leeftijd hier op zo'n 7-10 jaar en Rob is ruim 3 jaar.  Ik vind het hier erg spannend en verstop mij dan ook overal achter,...

Rob  geplaatst

Rob geplaatst

Hoi, ik ben Rob. Een kater van 3 jaar. Ik vind het hier behoorlijk spannend. Als de mensen hier de kamer binnenkomen, houd ik ze goed in de gaten. Maar heb ook al een knipoog uitgedeeld, dus misschien met heel veel geduld, ga ik mensen leuk vinden....

Lucy, ik ben geplaatst bij hele leuke mensen, zo blij !!!!!

Lucy, ik ben geplaatst bij hele leuke mensen, zo blij !!!!!

Hoi, ik ben Lucy. Een poes van ca. 1 1/2 jaar jong. Ik ben een lieve poes die graag een aai komt halen. Maar geef ook mijn grens goed aan. Ik heb nu een maatje meer en moet iets afvallen. Ze zeggen dat ik een allergie heb. Alleen zijn ze nog aan het...

Ariane, is geplaatst

Ariane, is geplaatst

Deze prachtige jongedame Ariane is bij ons binnengebracht als vondeling en helaas heeft haar eigenaar zich niet gemeld. Ariane is geschat op ongeveer een maand of 7 jong. Ze is speels en aanhankelijk, vindt het heerlijk om bij je te liggen, maar...

Puntje is geplaatst

Puntje is geplaatst

Hoi, ik ben Puntje. Een flinke kater van bijna 3 jaar jong. Ik dank mijn naam aan het witte puntje aan mijn lange zwarte staart. Ik ben wel een jongen met karakter. En ik HAAT andere dieren! Honden en katten het meest. Ik ben inmiddels gecastreerd...

Felix is geplaatst

Felix is geplaatst

Hoi, ik ben Felix. Een kater van bijna 2 jaar jong. Ik ben een grote kater met een vocale eigen wil. Hou van eten en kom graag en snel een kopje geven. Ik ben wel duidelijk in wat ik wel en niet wil en geef het ook wel aan. Denk je dat je het...

Marley is geplaatst

Marley is geplaatst

Hallo, ik ben Marley. Een kater van 12 1/2 jaar jong. Ik ben een lieve kater, zeggen ze hier, met soms mijn nukken. Als er personeel de kamer in komt, kom ik graag een aai over m'n bol halen, ga wat kroelen en als ik er genoeg van heb deel ik een...

Jodie heeft een nieuw huisje gevonden.

Jodie heeft een nieuw huisje gevonden.

Hoi, ik ben Jodie. Ik heb inmiddels een nieuw huisje gevonden. Een iets wat "kat uit de boom kijkende" kater. Ik ben dus een beetje voorzichtig, maar ben ook wel nieuwsgierig. Ik woon hier samen met een andere kater (Jacob) en dat gaat prima. Ik lig...

Binkie, ik heb samen met Quin een nieuw thuis gekregen

Binkie, ik heb samen met Quin een nieuw thuis gekregen

 Hoi, ik ben Binkie en ik ben een kater van bijna 4 jaar. Ik woonde hier samen met mijn "zus" Quin. En wij zijn inmiddels verhuisd naar een nieuw thuis. Ik ben een lieve kater, lig graag in een huisje en kijk een beetje de kat uit de boom. Maar ik...

Quin ik ben samen met Binkie verhuisd

Quin ik ben samen met Binkie verhuisd

Hoi, ik ben Quin en ik ben een poes van bijna 6 jaar. Ik woonde hier samen met mijn "broer" Binkie. Wij hebben inmiddels samen een nieuw thuis gevonden. Ik ben een lieve poes, hou er graag van om een aai over m'n bol te krijgen. Ook was ik graag mijn...