U bent hier: Home » Katten » Te Adopteren Katten

Uw nieuwe huisgenoot ontmoeten? Dat kan! Bel voor afspraak 070 – 390 21 92. We zullen u dan alles over de kat vertellen.

Doneren kunt u via:

Plaatsbare katten

Speedy

Hoi, mijn naam is Speedy. Ik heb mijn naam gekregen omdat ik heel snel ben. Dit komt omdat ik het allemaal heel spannend vind. Hierom zoek ik een huisje waar ik de tijd krijg om los te komen en mezelf mag zijn. Ik vind andere katten niet zo erg, maar alleen doe ik het ook […]
Lees meer

Zelda en Mila

Hallo, Wij zijn Zelda en Mila. Ik, Zelda ben wat avontuurlijker dan mijn zus Mila. Mila vind het allemaal een beetje spannend maar als ze eenmaal vertrouwt dan komt het goed. Kom je binnen in onze kamer dan ben ik algauw de eerste die je begroet. Ze vertellen me hier dat ik een tikkeltje te […]
Lees meer

Elena

Hoi hoi, mijn naam is Elena. Ook ik ben hier terecht gekomen met een nestje kittens. Nu deze allemaal een huisje hebben, ben ik ook echt toe aan een eigen plekje. Net als mijn kamergenoot Veerle vind ik heel veel dingen nog ontzettend spannend, misschien zelfs nog spannender dan dat Veerle het allemaal vind. Een huishouden zonder honden of kinderen is zeker wel het beste voor mij. Maar het doet mij denk ik wel goed om met een lekker sociale kat samen te wonen. Daar kan ik nog wel wat dingen van leren denken ze hier. Daarnaast ben ook ik een echte binnenkat, zodra ik hier in de buitenren terecht kwam vond ik het doodeng en verstijf ik van de angst. Dan krijg je mij ook bijna niet te pakken. Dus ik moet ECHT binnen blijven. Denkt u mijn match te zijn en mij de tijd en ruimte te geven die ik nodig heb?
Lees meer

Nero

Hoi iedereen, ik ben Nero. Ik ben al een echte volwassen kater en helemaal klaar om mijn forever home te vinden. Ik heb het niet zo op andere dieren, dus een huishouden zonder andere dieren is wel echt het beste voor mij. Ik hou er ook wel van om af en toe naar buiten te kunnen, dus met een airtag/tracker de wijk verkennen na een tijdje of een afgesloten balkon of tuin zou ik ook wel fijn vinden. Ik ben geen echte knuffelkat, ik kom zelf om aandacht vragen maar hou er niet van als dit wordt afgedwongen. Misschien dat ik het wel leuk vind om samen op de bank te zitten, maar hier gaat wel even wat tijd en vertrouwen inzitten. Denkt u mijn match te zijn?
Lees meer

River en Star

Hallo allemaal, wij zijn River & Star. Wij zijn geen echte zusjes van elkaar, maar wel even oud en 1 dag na elkaar binnen gekomen in het asiel en sindsdien ook echt onafscheidelijk van elkaar. Wij zijn hele lieve binnenkatten die houden van aandacht. Denkt u ons beiden een gouden mandje te kunnen geven? Neem dan contact op met het asiel
Lees meer

Jonas

Hallooooo, ik ben Jonas. Ik ben een echte praatjes maker. Sinds kort ben ik helemaal ready to go en dus op zoek naar een fijn nieuw huisje. Wel vragen ze hier of mijn nieuwe eigenaar mij tijdelijk nog op dieet wilt houden, ik ben namelijk een tikkeltje te zwaar. Ik hou van aandacht en dat laat ik ook goed horen. Maar klaar is ook wel echt klaar, dan kan ik bijten. Andere dieren hou ik niet zo van en daarnaast ben ik ook een echte binnenkat.
Lees meer

Jozef

Hi, ik ben Jozef. Let niet op mijn haar, dat moest geschoren worden omdat toen ik binnenkwam, helemaal onder de klitten zat. Maar het groeit en ik word weer prachtig met mijn antraciete vacht. Ik kan een best pittig ventje zijn, dus ik ben zeker niet voor de beginneling onder de kattenhouders. Ik heb echt de tijd en ruimte nodig (en misschien de nodige snoepjes), daarnaast hou ik ook van intelligentie spelletjes. Ik ben niet zo weg van andere dieren, dus een huishouden waarbij ik alleen zou zijn is helemaal prima. Ookal heb ik een tijd buiten rond gezworven, ze denken hier wel dat het voor mij beter zou zijn om mij lekker binnen te laten. Ik kies er hier ook niet voor om in de buitenren te gaan zitten, ik vind het hierbinnen in de kamer allemaal wel best. Denkt u mijn match te zijn?
Lees meer

Veerle

Hoihoi, mijn naam is Veerle. Ik ben een tijd geleden binnen gekomen in het asiel met kittens. Nu zijn mijn kittens allemaal al naar een nieuw huisje en is het voor mij ook echt tijd om een gouden mandje te vinden. Ik ben een kat waar echt tijd en moeite in moet worden gestoken. Ik ben een echte binnenkat. Ik vind alles namelijk nog heel erg spannend en ben op dit moment ook geen kroelkat. Misschien dat ik dit wel wordt als ik eenmaal een huisje heb en daar goed kan wennen aan alles. Een huishouden zonder honden en zonder kinderen is ook wel echt het beste voor mij. Denkt u mijn match te zijn en mij de tijd te geven die ik nodig heb?
Lees meer

Smokey

Goedendag allemaal, mijn naam is Smokey. Ik ben een echte raskat zoals u kunt zien en heb dus ook zeker de nodige vachtverzorging nodig. Ik ben een hele lieve knuffelige heer, uiteraard een binnenkat ook. Ik hou van lekker gekroeld worden en voor het raam liggen kijken naar wat daar allemaal voorbij komt. Ik pas het beste in een huishouden zonder honden, eventueel een andere kat kan weer wel. Kleine kinderen zijn echt 3x niks voor mij, maar kinderen vanaf 11 jaar vind ik wel oke.
Lees meer

Noedel

Hoi iedereen. Mijn naam is Noedel. Ik ben een speelse kater en hou van aandacht. Waar eten is, ben ik ook te vinden. Ik kan best in een huishouden met kinderen, maar wel wat oudere kinderen. Soms tijdens het spelen kan ik wel eens bijten, maar dit bedoel ik zeker niet verkeerd. Verder zou ik het wel leuk vinden om ergens terecht te komen waar ik ook de mogelijkheid krijg om op een afgesloten balkon of tuin te kunnen. Denkt u mij een gouden mandje te kunnen geven?
Lees meer

Pip

Hallo hallo, ik ben Pip. Ik ben binnen gekomen na een redelijk traumatische ervaring, maar mag nu een eigen huisje zoeken. Ik ben een kat die je echt tijd en rust moet geven, ik ben niet zo snel van vertrouwen en vind heel veel dingen eng. Ook ben ik een kat waar goed op gelet moet worden, ik kan namelijk naar buiten rennen uit angst en dan kom ik niet terug. Ik moet dus echt binnen blijven. Een huishouden zonder andere dieren en zonder kinderen is het beste voor mij. Ik moet gewoon een plekje krijgen waar ik lekker rustig mijn ding kan doen en er niet teveel van mij geeist wordt. Denkt u mijn match te zijn?
Lees meer

D-Jay

Hallo hallo, ik zal mij even voorstellen. Ik ben D-Jay, ik ben een britse korthaar van 12 jaar oud. Ik hou heeeeeeel veel van eten, soms een beetje teveel. Daardoor ben ik op dieet gezet door mijn verzorgers. Ze raden dan ook mijn nieuwe eigenaren aan om dit rustig af te bouwen zodra ik bij hun in huis kom. Ik ben een echte binnenkat, heel rustig van karakter en lig het liefste de hele dag op een lekker plekje bij een raam te relaxen. Gunt u mij mijn oude dagje bij u,neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

knoest

Hoi allemaal, ik ben Knoest. Ik ben een echte grote rode kater. Mijn start in het asiel ging niet zo vlotjes, maar ik begin al aardig bij te draaien. Mijn verzorgers hebben gelukkig heel veel geduld met mij en nu laat ik sommige al toe om mij te aaien. Het helpt dat ik samen met Poeki in een kamer zit, hij laat goed zien aan mij dat mensen niet zo eng zijn als ik dacht. Ik ben op dit moment nog geen echte knuffel en speelkat en mijn verzorgers weten ook niet zeker of ik dit in de toekomst echt zal worden. Maar ik ben wel een hele rustige timide binnen kat, ik hou alles goed in de gaten vanuit mijn vaste ligplekjes en als ik je eenmaal goed vertrouw vind ik het ook niet erg om lekker over mijn kopje geaaid te worden. Denkt u mij het gouden mandje te kunnen bieden, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

Poeki

Hallo iedereen! Ik ben Poeki! Je ziet het nu misschien niet zo heel goed, maar ik ben eigenlijk een Noorse Boskat. Toen ik hier in het asiel terecht kwam, was ik er niet zo goed aan toe. Mijn vacht was helemaal aan het vervilten en ze moesten mij daarom scheren. Daarom zie ik er nu nog een beetje gek uit haha. Ik ben een echte binnenkat die, zodra mijn vacht weer mooi terug is, echt vaak gekamd moet worden. Ik hou van aandacht en kom het liefste de hele dag kroeltjes halen. Hier in het asiel vind ik het niet erg om met een andere kat samen te zitten, zolang het maar niet te druk is. Klink ik u goed in de oren,neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

Boris

Hallo allemaal! Ik ben Boris! Ze noemen mij een echte kroelkip en praatjesmaker, want ik praat heeeel veel en ik kom heel graag kroeltjes halen. Ik ben een echte buitenkat. Ik hou echt van om naar buiten te gaan, dus een huisje met een balkon of afgesloten tuin zou echt perfect zijn voor mij. Denkt u mijn match te zijn? Neem dan contact op met het asiel
Lees meer

796 Mila

Goededag allemaal, ik ben Mila. Ik ben een kat van 3 jaar oud. Hier in het asiel ben ik binnengekomen met een grote wond aan mijn staart. Gelukkig is deze nu goed geheeld en mag ik opzoek gaan naar een eigen huisje. Ik hou heel erg van kroelen en ben erg sociaal. Buiten zijn interesseert mij niet, ik ben veel liever binnen en probeer op alle mogelijke manieren de aandacht te trekken van mijn verzorgers hier. Ook met de andere katten klikt het hier goed, ik zou dus eventueel in een huishouden passen met een andere kat. Denkt u een match te zijn met mij, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

805 Lotje

Hallo hallo, Ik ben Lotje. Ik ben een echte dame die wel van een kroel houd. Ik hou niet van drukte of andere huisdieren, hier blaas en grom ik naar de andere katten. Mij maak je dus het gelukkigst in een huis zonder kinderen of dieren. Ook ben ik een echte binnenkat, een tuin of balkon heb ik dus niet nodig, wel iemand die lekker de hele dag mij gezelschap kan houden. Denkt u een match te zijn, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

791 Jip/ 792 Janneke

Hoi, wij zijn Jip en Janneke. Ik, Jip, ben de zwart-witte kater en mijn zus, Janneke, een wit-zwarte poes. Wij zijn samen een heel leuk stel en kunnen niet zonder elkaar. Soms kijken we nog een beetje de kat uit de boom, maar komen al heel snel los en knuffelen erop los. Wij zijn binnenkatten, maar vinden het leuk om af en toe even buiten te zijn, een balkon of een tuin zou wel heel fijn zijn. Wij hebben het hier best naar ons zin met ons personeel, maar een gouden mandje zou samen toch heel fijn zijn. Misschien zien we u binnenkort!
Lees meer

788 Blue

Hallo mijn naam is Blue. Ik ben een leuke schildpad poes van 4 jaartjes jong en vind het nu eigenlijk wel tijd voor mijn eigen huisje. In de kamer kom ik je leuk begroeten, vraag even wat aandacht en dan geef ik aan wanneer ik er klaar mee ben. Echt een eigen willetje zeg maar. Ik ben het liefst alleen zonder andere huisdieren, want die vind ik niet zo leuk en kinderen het liefst boven de 10, jonger vind ik een beetje spannend. Ik ben een binnenkat, maar ik vind het ook leuk om af en toe naar buiten te kunnen om een frisse neus te halen, maar dit is niet echt nodig. Denkt u dat we een leuke match kunnen zijn neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

803 Daisy

Hallo allemaal. Ik ben Daisy en ik ben een poes van bijna 5 jaar oud. Samen met mijn broer en zus zijn wij hier bij het asiel gekomen nadat onze vorige eigenaar helaas is overleden. Inmiddels zijn ik en mijn broer en zus er weer klaar voor om een nieuw gouden mandje te krijgen bij iemand. In tegenstelling tot mijn broer en zus, ben ik een heel stuk rustiger en kijk ik het ook allemaal even aan. Ik kom op mijn eigen tijd naar je toe en vind het verder prima om gewoon lekker lui in een mandje te liggen. Je vind mij vaak samen met Billy en Holly op een plek. Wij zijn allemaal echte binnenkatten en mogen niet naar buiten.
Lees meer

804 Holly

Hallo allemaal. Ik ben Holly en ik ben een poes van bijna 6,5 jaar oud. Samen met mijn broer en zus zijn wij hier bij het asiel gekomen nadat onze vorige eigenaar helaas is overleden. Inmiddels zijn ik en mijn broer Billy en zus Holly er weer klaar voor om een nieuw gouden mandje te krijgen bij iemand. Ik hou heel erg van kroelen en aandacht krijgen. In mijn rust momenten lig ik altijd samen met mijn broer en zus. Wij zijn allemaal echte binnenkatten en mogen niet naar buiten.
Lees meer

802 Billy

Hallo iedereen. Ik ben Billy en ik ben een kater van bijna 5 jaar oud. Samen met mijn twee zussen Holly en Daisy zijn wij hier bij het asiel gekomen nadat onze vorige eigenaar helaas is overleden. Inmiddels zijn ik en mijn zussen er weer klaar voor om een nieuw gouden mandje te krijgen. Ik hou van aandacht en lig graag samen met mijn zussen in een mandje naar buiten te kijken. Wij zijn allemaal echte binnenkatten en mogen niet naar buiten.
Lees meer

794 Dusty

HoiHoi, ik ben Dusty! Ik ben een mooie stevige kater zoals u kunt zien. Helaas ben ik de laatste tijd veel veranderd van leefomgeving en hierdoor vind ik veel dingen erg spannend. Zo ben ik reismandjes en de dierenarts totaal niet gewend, dus dat was wel even schrikken toen ik hier kwam. Oefenen met een reismandje is zeker geen slecht idee met mij. Ik ben geen knuffel kat en doe dingen graag op mijn eigen tijd. Een huis waar ik compleet mijzelf mag zijn en er niks van mij verlangd wordt is dan ook het beste. Ik geniet ervan om binnen voor het raam te liggen en naar buiten te kijken, ik ben ook echt een binnenkat. Naar buiten gaan durf ik echt niet en zal ook niet goed zijn voor mij. Een eigenaar met ervaring en veel geduld is een pre voor mij.
Lees meer

801 Snoopy

Hallo allemaal, mijn naam is Snoopy en samen met mijn zus Dutches zoeken wij naar ons gouden mandje. Zoals u misschien al had gezien, zijn wij wat ouderen katten, wij houden dan ook van onze rust. Maar wij genieten zeer zeker van de aandacht die wij hier krijgen. We kroelen erop los hier met al onze lieve verzorgers. Wij worden graag in een huishouden geplaatst zonder andere huisdieren, wij zijn namelijk met 2 al genoeg. Wij zijn echte binnenkatten en worden ook samen geplaatst. Een laatste ding om rekening mee te houden bij ons is dat wij beide een schildklier probleem hebben, wij hebben dus dagelijks medicatie nodig. Maar dit zijn wij al helemaal gewend en is ook geen probleem om ons te geven.
Lees meer

800 Dutches

Hallo allemaal, mijn naam is Dutches en samen met mijn zus Snoopy zoeken wij naar ons gouden mandje. Zoals u misschien al had gezien, zijn wij wat ouderen katten, wij houden dan ook van onze rust. Maar wij genieten zeer zeker van de aandacht die wij hier krijgen. We kroelen erop los hier met al onze lieve verzorgers. Wij worden graag in een huishouden geplaatst zonder andere huisdieren, wij zijn namelijk met 2 al genoeg. Wij zijn echte binnenkatten en worden ook samen geplaatst. Een laatste ding om rekening mee te houden bij ons is dat wij beide een schildklier probleem hebben, wij hebben dus dagelijks medicatie nodig. Maar dit zijn wij al helemaal gewend en is ook geen probleem om ons te geven.
Lees meer

781 Coco

Hallo allemaal, mijn naam is Coco en ik ben 3 jaar oud. Samen met mijn oudere zus (782) Nina ben ik hier in het asiel terecht gekomen en nu is het weer tijd dat wij naar ons gouden mandje mogen. Mij maak je het gelukkigst in een huishouden zonder kinderen of honden, ook zit ik liever binnen als buiten. Hier vinden ze mij vaak liggend in een mandje voor het raam. Het duurt soms even voor ik helemaal los kom, want soms vind ik mensen nog een beetje spannend. Maar als ik eenmaal loskom geniet ik volop van de aandacht die de mensen mij hier geven, vooral op mijn buikje gekriebeld worden vind ik heerlijk! Heeft u plek voor mij, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

782 Nina

Hoi allemaal, mijn naam is Nina. Ik ben in het asiel terecht gekomen samen met mijn jongere zusje (781) Coco. Ik ben 4,5 jaar oud, een echte dame dus. Ik ben heel rustig van karakter en kom graag knuffelen op mijn eigen tijd. Ik ben een echte binnenkat. Heeft u een gouden mandje voor mij?
Lees meer

779 Ash

Hoi iedereen, ik ben Ash! Ik ben nog een jonge kater van ongeveer 8 maanden oud. Ik ben heel hard op zoek naar mijn forever home, heb jij die voor mij? Ik wil graag in een huisje waar ik het enige huisdier ben, kinderen mag maar dan wel vanaf 10 jaar oud. Ik ben heel erg speels en ik hou van knuffelen en aandacht vragen.
Lees meer

790 Pepper

Ik ben Pepper. Ik hou niet zo van andere dieren en aandacht krijgen heb ik graag op mijn eigen tijd. Zo kom ik heel graag een aai halen, maar dat doe ik dan ook echt liever zelf. Ik hou er niet van als mensen achter mij aanzitten en mijn aandacht opeisen. Ik zou best in een huis kunnen met wat oudere kinderen, maar wel echt zonder andere huisdieren. Overigens ben ik ook echt een binnenkat hoor, dat buiten gebeuren vind ik maar eng. Ik moet echt een klik hebben met iemand zeggen mijn verzorgers. Denkt u dat ik goed in uw leven pas, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

740 Chloe

Hallo, ik ben Chloe en ik ben super lief. Ik wil alleen graag dat ik mag wonen bij mensen die veel thuis zijn. Ik vind alleen zijn niet leuk en kan dan wel gaan mauwen en gillen. Nou ja, niet echt hoor maar maak wel kenbaar dat ik alleen zijn niet leuk vind. Ik hou […]
Lees meer

679 Olive

Hallo, ik ben Olive en ben in het asiel bevallen van 4 kittens. Zij hebben allemaal een huisje en dat wil ook graag. Ik ben lief en hou van knuffelen. Ik ben gesteriliseerd en daar net van opgeknapt en nu mag ik weg. Denkt u zo’n leukerd dat wil ik wel neem dan contact op […]
Lees meer

777 Oscar

Hallo allemaal, mijn naam is Oscar. Ik ben een kater van ongeveer 5 jaar oud. Ik was een echte zwerver, maar begin nu langzamerhand aan mensen te wennen. Ik heb dus wel een baasje nodig die mij voldoende tijd en rust geeft om los te komen in huis. Ze denken dat het voor mij beter is om in een huisje te komen zonder kinderen en andere huisdieren en mij als binnenkat houd. Klinkt dit u goed in de oren? Neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

778 Doortje

Hoi iedereen! Mijn naam is Doortje, ik ben een keurige dame van 3 jaar oud en nu echt wel toe aan een eigen plekje. Ik heb een heel zachtaardig karakter, in het begin ben ik misschien een beetje timide maar na een tijdje kom ik helemaal los en hou ik van knuffelen en spelen. Ik pas het beste in een rustig huishouden zonder andere huisdieren.
Lees meer

773 Robby

Hallo allemaal, ik ben Robby! Ik ben een echte knuffelkont en hou van aandacht krijgen. Ik kan heel goed bij kinderen en andere poezen, geen katers of honden want daar krijg ik ruzie mee. Ik wil heel graag mijn gouden mandje vinden, mag dat bij u?
Lees meer

729 Mike

Hallo dames en heren, mijn naam is Mike! Zoals u misschien kunt zien op de foto, ben ik een stevig gezette kater. Een snoepje op zijn tijd zeg ik zeker geen nee tegen, maar dus niet te vaak of teveel en daarom ben ik hier ook op dieet gezet. Ik ben erg van aandacht, maar het moet wel het liefst op mijn manier. Opgepakt worden vind ik namelijk niet fijn en als ik het ergens niet mee eens ben, wil ik wel eens een beetje uitdelen, wel zachtjes hoor. Verder ben ik wel heel erg gezellig en volg ik je het liefst overal naartoe, het liefst naar het aanrecht waar ik natuurlijk weer niet mag komen. Heeft u wel zin in wat gezelligheid in huis, neem dan snel contact op met het Julialaantje.
Lees meer

63 Bleki

Hallooo, mijn naam is Bleki. Ik ben een forse kater, er moeten nog wel wat kilootjes vanaf, daar zijn ze hier ook wel mee bezig. In de kamer zit is samen met twee andere katers, maar ik merk wel dat ik liever het rijk en het personeel voor mij alleen heb hoor. Ik ben een hele leuke kater (al zeg ik het zelf) van 13 jaartjes jong. Als je de kamer binnenkomt kom ik leuk begroeten. Ik heb af en toe nog wel ongelukjes in huis. Hier in mijn kamertje heb ik dit niet. Het personeel bied daarom ook een gedragstherapeut aan. Heeft u voor mij mijn gouden mandje? Neem dan contact op met mijn personeel. Misschien tot snel!
Lees meer

758 Harry

Hai allemaal, ik ben Harry. Zoals u kunt zien ben ik een mooie halflangharige rood-witte kater. Ik ben nog vrij jong, nog geen jaar oud! Ik vind heel veel dingen nog best spannend en moet dan ook nog wennen aan nieuwe situaties en mensen. Maar stiekem, vind ik geaaid worden wel erg fijn hoor. Ik ben een echte binnenkat en verstop mij het liefst ook in lekkere warme mandjes en huisjes, vanuit daar kan ik alles goed in de gaten houden. Wilt en kunt u mij de tijd en aandacht geven die ik nodig heb? Neem dan contact op met het julialaantje.
Lees meer

762 Robin

Hoihoi, ik ben Robin! Ik ben een echte goedzak zoals ze mij hier noemen. Ik ben een grote maar zachtaardige kater die enorm veel van aandacht houd en iedereen als vriend zie. Ik kom graag kopjes geven en als je ergens heen loopt, loop ik graag met je mee in huis om te kijken wat je nou precies gaat doen. Want ik hou alles ook wel goed in de gaten hoor! Vind u mij interessant? Neem dan contact op met het Julialaantje en misschien zie ik u snel.
Lees meer

767 Loes

Hallo, ik ben Loes, ik ben erg aanhalig al zeg ik het zelf. Ik ben opzoek naar een lieve baas die samen met mij lekker op de bank wil zitten. Denkt u nou jeeee die is leuk maak dan een afspraak om kennis te komen maken.
Lees meer

759 Nina

Hallo, ik ben Nina. Ik ben een echte jonge dame, die enorm van spelen en kroelen houd. Soms vind ik dingen nog wat spannend, maar niks wat met een beetje tijd verholpen kan worden. Denkt u nou, ik ben de perfecte match. Neem dan snel contact op met het Julialaantje en wie weet tot snel.
Lees meer

756 Panda

Hallo allemaal, ik ben Panda! Ik kijk vaak een beetje de kat uit de boom, zoals ze hier zeggen. Maar als ik eenmaal losgekomen ben, kom ik graag veel aandacht vragen en vind ik het heerlijk om achter mijn oren gekrabbeld te worden. Mocht u nu denken, wat is dat een leuke kat. Neem dan snel contact op met het Julialaantje en wie weet zie ik u snel.
Lees meer

751 Mama

Hallo allemaal, ik ben Mama. Toen ik binnen werd gebracht bij het asiel konden ze zien dat ik kort geleden nog kittens had gekregen, dus vandaar mijn naam. Inmiddels heb ik hier mijn plekje wel gevonden, maar een echt huis zou toch zoveel beter zijn. Ik hou enorm veel van spelen, het liefst de hele dag door. Maar wel graag alleen met mensen, andere dieren ben ik niet zo van. Ik hou ook echt niet van de buitenwereld, dus mij maak je het meest gelukkig met een warm mandje bij het raam waar ik in kan liggen. Denkt u nou, ik ben de perfecte match? Neem dan contact op met het Julialaantje.
Lees meer

730 Andor

Hallo iedereen, mijn naam is Andor. Ik ben een stoere zwarte kater die graag alle aandacht opeist. Mij samen houden met andere huisdieren is geen goed idee, dan ga ik namelijk mijn territorium verdedigen en mijn baasje claimen. Ik ben het beste af in een huishouden zonder andere diergenoten en de mogelijkheid om naar buiten te kunnen. Heeft u het gouden mandje voor mij? Neem dan contact op met het Julialaantje
Lees meer

732 Shelly

Hallo, ik ben Shelly! Ik hou enorm veel van aandacht en lig het liefst de hele dag bij iemand op schoot. Ik hou niet zoveel van andere katten, dus pas het beste in een huishouden zonder andere aanwezige dieren. Vind u mij leuk? Neem dan snel contact op met het Julialaantje.
Lees meer
Meissie geplaatst

Meissie geplaatst

Hoi, ik ben Meissie. Ik woon samen met mijn vriend Rob in een kamer in het asiel aan het 't Julialaantje. Ze schatten mijn leeftijd hier op zo'n 7-10 jaar en Rob is ruim 3 jaar.  Ik vind het hier erg spannend en verstop mij dan ook overal achter,...

Rob  geplaatst

Rob geplaatst

Hoi, ik ben Rob. Een kater van 3 jaar. Ik vind het hier behoorlijk spannend. Als de mensen hier de kamer binnenkomen, houd ik ze goed in de gaten. Maar heb ook al een knipoog uitgedeeld, dus misschien met heel veel geduld, ga ik mensen leuk vinden....

Lucy, ik ben geplaatst bij hele leuke mensen, zo blij !!!!!

Lucy, ik ben geplaatst bij hele leuke mensen, zo blij !!!!!

Hoi, ik ben Lucy. Een poes van ca. 1 1/2 jaar jong. Ik ben een lieve poes die graag een aai komt halen. Maar geef ook mijn grens goed aan. Ik heb nu een maatje meer en moet iets afvallen. Ze zeggen dat ik een allergie heb. Alleen zijn ze nog aan het...

Ariane, is geplaatst

Ariane, is geplaatst

Deze prachtige jongedame Ariane is bij ons binnengebracht als vondeling en helaas heeft haar eigenaar zich niet gemeld. Ariane is geschat op ongeveer een maand of 7 jong. Ze is speels en aanhankelijk, vindt het heerlijk om bij je te liggen, maar...

Puntje is geplaatst

Puntje is geplaatst

Hoi, ik ben Puntje. Een flinke kater van bijna 3 jaar jong. Ik dank mijn naam aan het witte puntje aan mijn lange zwarte staart. Ik ben wel een jongen met karakter. En ik HAAT andere dieren! Honden en katten het meest. Ik ben inmiddels gecastreerd...

Felix is geplaatst

Felix is geplaatst

Hoi, ik ben Felix. Een kater van bijna 2 jaar jong. Ik ben een grote kater met een vocale eigen wil. Hou van eten en kom graag en snel een kopje geven. Ik ben wel duidelijk in wat ik wel en niet wil en geef het ook wel aan. Denk je dat je het...

Marley is geplaatst

Marley is geplaatst

Hallo, ik ben Marley. Een kater van 12 1/2 jaar jong. Ik ben een lieve kater, zeggen ze hier, met soms mijn nukken. Als er personeel de kamer in komt, kom ik graag een aai over m'n bol halen, ga wat kroelen en als ik er genoeg van heb deel ik een...

Jodie heeft een nieuw huisje gevonden.

Jodie heeft een nieuw huisje gevonden.

Hoi, ik ben Jodie. Ik heb inmiddels een nieuw huisje gevonden. Een iets wat "kat uit de boom kijkende" kater. Ik ben dus een beetje voorzichtig, maar ben ook wel nieuwsgierig. Ik woon hier samen met een andere kater (Jacob) en dat gaat prima. Ik lig...

Binkie, ik heb samen met Quin een nieuw thuis gekregen

Binkie, ik heb samen met Quin een nieuw thuis gekregen

 Hoi, ik ben Binkie en ik ben een kater van bijna 4 jaar. Ik woonde hier samen met mijn "zus" Quin. En wij zijn inmiddels verhuisd naar een nieuw thuis. Ik ben een lieve kater, lig graag in een huisje en kijk een beetje de kat uit de boom. Maar ik...

Quin ik ben samen met Binkie verhuisd

Quin ik ben samen met Binkie verhuisd

Hoi, ik ben Quin en ik ben een poes van bijna 6 jaar. Ik woonde hier samen met mijn "broer" Binkie. Wij hebben inmiddels samen een nieuw thuis gevonden. Ik ben een lieve poes, hou er graag van om een aai over m'n bol te krijgen. Ook was ik graag mijn...