Hoe adopteer ik een kat?

U bent hier: Home » Katten » Hoe adopteer ik een kat?

Uw nieuwe huisgenoot ontmoeten? Dat kan! Bel voor afspraak 070 – 390 21 92. We zullen u dan alles over de kat vertellen.

Doneren kunt u via:

We letten er bij het plaatsen op dat er een echte match is tussen u en de kat. En dat kan alleen door persoonlijk contact. Daar hechten we veel waarde aan. Maak snel een afspraak om te komen kijken en uw nieuwe huisgenoot te ontmoet. We zullen u dan alles over de kat vertellen.

Voor de aanschaf van een kitten, kat of poes vragen wij een bijdrage. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de kosten die zijn gemaakt voor de opvang en verzorging van het dier en de eventuele dierenartskosten. Want met uw bijdrage kunnen we dit blijven doen en ook weer andere katten in ons asiel helpen.

En uw nieuwe huisgenoot is door ons in het asiel is ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid.

Wanneer u een van onze kittens adopteert en u laat hem of haar op of voor een leeftijd van 6 maanden castreren/steriliseren dan kunt u dat bij onze dierenarts tegen een gereduceerd tarief laten doen.

 

  • Aanschaf van kittens en katten tot 10 jaar: €95,- per kat/kitten
  • Aanschaf van katten vanaf 11 jaar: €85,- per kat
  • Opvangkosten: €10,- per dag (plus evt. dierenartskosten) per kat
  • Afstand doen: €45,- per kat

Onze katten ter adoptie

David

Naam: David Leeftijd: 5 jaar Ras: Europese Korthaar Geslacht: Kater Gecastreerd/gesteriliseerd: Gecastreerd Kan alleen thuis blijven: Onbekend Gaat graag naar buiten: Ja Kan bij kinderen: Onbekend Kan mee in de auto: Onbekend Kan met...

Lees meer

Kwiebus

Wat zoekt deze kerel: Een super lief en vooral geduldig baasje. Rust, dus het liefst zonder kinderen of andere dieren. Huis met tuintje, zodat hij lekker een frisse neus kan halen

Lees meer

Umi

Umi is een stoere vent van ongeveer 3 jaar. Hij kan niet met andere katten overweg. Kleine kinderen lijkt ons ook geen goede combinatie.

Lees meer

Peter

Naam: Peter Leeftijd: 6 jaar Ras: Europese Korthaar Geslacht: Kater Gecastreerd/gesteriliseerd: Gecastreerd Kan alleen thuis blijven: Onbekend Gaat graag naar buiten: Onbekend Kan bij kinderen: Onbekend Kan mee in de auto: Onbekend Kan...

Lees meer

Mooie Wesley

Als we langs de kattenkamers lopen, valt hij gelijk op. Een mooie knul met een apart kleurtje. Hij is niet alleen bijzonder om te zien maar ( en dat is nog belangrijker natuurlijk) hij is ook nog eens heel gezellig.

Lees meer

Contact

Streekdierentehuis ’t Julialaantje
Julialaantje 50
2283 TB Rijswijk
070 – 390 21 92
info@asieljulialaantje.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag 13:30 - 16:30
zaterdag 10:00 - 14:30

Elke eerste zondag v.d. maand geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Donaties: Bankrekening NL71 INGB 0003113509 t.a.v. Dierenasiel ’t Julialaantje Rijswijk