Onze katten

 
U bent hier: Home » Katten

Uw nieuwe huisgenoot ontmoeten? Dat kan! Bel voor afspraak 070 – 390 21 92. We zullen u dan alles over de kat vertellen.

Doneren kunt u via:

Dit zijn de katten die recentelijk gevonden zijn en nog hun baasje zoeken.

Is uw dier vermist? Lees dan hier meer tips en geef de vermissing van uw dier op bij AMIVEDI Nederland;

Voor katten die op zoek zijn naar een níeuw baasje, kunt u hier de foto’s en verhalen bekijken van onze plaatsbare katten.

Deze katten zijn recent bij ons binnengebracht

855 gevonden

Ik ben een jonge kater, niet gechipt en niet gecastreerd. Mijn vinder heeft mij bij de Montgomerylaan in Delft gevonden en meteen op Amivedi gezet. Nu verblijf ik hier in het asiel. Bent u mijn eigenaar, neem dan contact op.
Lees meer

843 gevonden

Ik ben een zwart met witte kater, niet gechipt. Ik liep al enige tijd rond rondom de Japanlaan in Delft met verwondingen. Ik ben gecheckt door de dierenarts en naar het asiel gebracht. Bent u of kent u mijn eigenaar, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

833

Hoi, Ik ben een langharige zwarte kater met wat grijze stukken. Ik ben gevonden op de Jozef Israëlslaan in Rijswijk. Ik zou graag weer naar huis willen. Bent of kent u mijn baas? Neem dan contact met het asiel op.
Lees meer

832

Hoi, ik ben een cypers rode kater met een klein beetje wit op onder andere mijn kinnetje. Ik ben gevonden in een doos op de generaal spoorlaan in Rijswijk. Bent of kent u mijn baas? Neem dan snel contact op met het asiel.
Lees meer

811 gevonden

Ik ben gevonden samen met een andere kat bij de Laan van Blotinghe in Rijswijk. Ik ben een jonge poes, zwart met wit, witte sokjes en witte tekening op de kop. Ik ben helaas niet gechipt. Bent u mijn eigenaar, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

810 gevonden

Ik ben gevonden met een andere kat bij de Laan van Blotinghe in Rijswijk. Ik ben een jonge schildpad poes, niet gechipt. Bent u mijn eigenaar, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

798 Gevonden

hallo, ik ben gevonden en mijn vacht zit vol klitten. Ze denken dat ik al heel lang rond loop. Ik ben gevonden op Noordlandse dijk in s Gravenzande. Bent of kent u mijn baas neem dan contact met het asiel in Rijswijk.
Lees meer

799 gevonden

Hallo, ik ben gevonden in s Gravenzande op Anjerstraat. . Ze zat al een tijdje bij de melder.Bent of kent u mijn baas kom mij dan gauw halen.
Lees meer

835 gevonden

Ik ben een ongechipte poes, compleet wit met twee verschillende kleuren ogen en lijk doof te zijn. Ik ben gevonden in Poeldijk aan de Boerstraat. Bent u mijn eigenaar, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

797 gevonden

Hallo, ik ben gevonden ik liep al maanden rond Delfgauw bij de Graaf Willem 2 laan en een oude dam zorgde voor mij. Helaas heb ik die oude dame niet meer gezien maar ik ben wel in haar tuin gebleven. Ze was niet mijn baasje.Weet iemand wie mijn baasje is wilt u dan doorgeven dat […]
Lees meer

785

Ik ben poes en ik ben gevonden bij de Prof. Schermerhornstraat in Delft en afgegeven bij de politie in Delft. Ik ben gechipt, maar helaas staat deze niet geregistreerd. Bent u mijn eigenaar, neem dan contact op met het asiel.
Lees meer

742

Ik ben gevonden op stalpaert van der Wielenweg, 2612 SX Delft. Ik liep daar al een paar dagen rond in een tuin. Bent/kent u het baasje, neem dan contact met ons op.
Lees meer

739

Deze dame is gevonden in de Brantingstraat in Rijswijk. Zij loopt daar al geruime tijd bij de vindster om eten te vragen. Ze is niet gechipt. Wie weet waar zij thuishoort?
Lees meer

734 gevonden

Hallo, ik ben gevonden in de Generaal Vetterstraat in Rijswijk. Ik liep daar al maanden rond. Kent of bent u mijn baas kom mij dan gauw weer halen.
Lees meer

528 gevonden

Ik ben gevonden op de Mercuriusweg in Delft. Ik liep daar al een tijd. Ik heb een wond aan mijn poot. Ik ben  bij de dierenarts geweest en het was een abces van een bijtwond. Het is schoongemaakt en nu heb ik   medicatie. Kent of bent u mijn baas wilt u dan contact opnemen met […]
Lees meer

Contact

Streekdierentehuis ’t Julialaantje
Julialaantje 50
2283 TB Rijswijk
070 – 390 21 92
info@asieljulialaantje.nl

Openingstijden

WIJ WERKEN ALLEEN OP AFSPRAAK!
maandag 13:30 - 16:30u
dinsdag 13:30 - 16:30u
woensdag 13.30 - 16.30u
donderdag 13:30 - 16:30u
vrijdag 13.30 - 16:30u
zaterdag 10:00 - 14:30u

 

 

Volg ons op

Facebook

     

Donaties: Bankrekening NL71 INGB 0003113509 t.a.v. Dierenasiel ’t Julialaantje Rijswijk