Op 11 juni 2021 overleed mevrouw Sjaan van Ravesteijn- van Duijn.

Aangezien zij de dieren in het algemeen en het Streekdierentehuis ‘t Julialaantje een warm hart toedroeg, hebben haar zoons Ruud, Ton en Maurice van Ravesteijn en haar man Cees ons benaderd met de vraag wat zij voor het dierentehuis konden doen. Deze vraag heeft geleid tot het plaatsen van twee prachtige elektrisch bedienbare zonwerende schermen aan de buitenzijde van de kattenquarantaine. Met name in de zomermaanden werden deze ruimten door de zon zo warm, dat uit nood grote dekbedhoezen werden opgehangen. Geen ideale oplossing en daaraan is nu door de plaatsing van deze (licht doorlatende) zonneschermen een einde gekomen.

Op donderdag 16 maart kwamen meneer van Ravesteijn en zijn zoons Ton en Maurice op bezoek om ter nagedachtenis aan mevrouw Van Ravesteijn de zonneschermen in gebruik te nemen.

Het bestuur, de medewerkers en de vrijwilligers willen hierbij de familie Van Ravesteijn hartelijk bedanken voor deze prachtige schermen, waaraan wij (en alle binnenkomende katten) ongetwijfeld nog vele jaren plezier zullen hebben.