Hoi Allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat Koos bij mij kwam wonen. Het gaat goed met hem en hij gaat zich steeds meer ontwikkelen tot een gezellige aanhankelijke kat.

Elke avond op schoot om tv te kijken en als ik naar bed ga komt ie een 10 minuten bij me liggen kroelen en gaat dan weer weg.

Je kunt voor hem kopen wat je wilt maar meneer zoekt zelf uit wat hij leuk vindt. Meestal is dat iets wat hij heeft ” gevonden” zoals in het korte filmpje een pakje zakdoekjes, veeeel leuker dan echte speeltjes.

Helaas is het filmpje kort, hij speelt heel vaak en rent het hele huis door met een rotgang maar zodra hij ziet dat ik m’n telefoon in mijn handen heb stopt ie.

Gister de kerstboom opgezet. Was erg benieuwd wat Koos hiervan zou gaan vinden.
Gezien de foto’s mag ik hem w.s. het hele jaar wel laten staan. Ook de kerststal is erg in trek bij hem. Ik heb niet alleen de os en de ezel maar ook Koos bij de kribbe.

Groetjes René

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Vaa-8cxHYyA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>