U bent hier: Home » Blake, van de straat naar een mooi leven!

Blake, van de straat naar een mooi leven!

Blake kwam hier binnen via de dierenambulance. Hij was gevonden, ongecastreerd en ongechipt. In het begin vond hij het superspannend en als het hem te druk werd, probeerde hij ons op afstand te houden. Maar het was voor ons duidelijk dat het geen straatkat was en dus gingen we op zoek naar een fijn huis met geduldige baasjes. Deze waren er gelukkig snel en wat ook heel fijn is, is dat ze ons op de hoogte houden!

Hier de eerste foto’s van Blake, ik weet dat er best wel nieuwsgierig zijn hoe het met gaat. Jullie maar ook degene uit de wijk waar hij buiten gevonden is.
We zijn nu op dag 5. Op de eerste dag heel veel kopjes geven en naast je zitten.. Op dag 3 kwam hij los… Hij keek rustiger uit zijn ogen. Kwam uit zich zelf op schoot. Hij eet alsof hij maanden niet gegeten heeft😅🤣
Hij heeft voor nu de zolderkamer. Ruim 30m2 voor hem alleen… heerlijk om in alle rust te wennen. Ik heb er een camera staan dus we zien wat hij uit vreet😇 Hij slaapt heel veel en heeft wat favoriete zit/slaap hoekjes.Volgende week wacht de rest van het huis!
Hij is ontzettend lief. Houdt van veel knuffelen en bij je zijn!

Groet van ons!
Linda