Bo! Een kater uit duizenden!

Hallo lieve medewerkers !

Het is nu drie weken geleden dat ik kater Bo bij jullie kwam ophalen en ik kan met een gerust hart zeggen dat het hartstikke goed met hem gaat.
Bo is een kater uit duizenden! Lief, zacht, hij ruikt heerlijk en is ongelooflijk aanhankelijk, een echte knuffelbeer!

In het begin was alles natuurlijk onwijs spannend voor hem. Elk voorwerp in huis moest verkend, besnuffeld en eigen gemaakt. Vanaf dag één is Bo keurig netjes op de bak gegaan. ’s Avonds gaat hij lief slapen. Hij slaapt in de achterkamer. Daar heeft hij al zijn spulletjes. Mand, kattenbak, krabpaal, speeltjes, een zachte deken. Spelen doet hij het liefst samen met mij. De hengel is favoriet. Hij vindt het heerlijk om geborsteld te worden. Daar vraagt hij zelf om.
Als hij aandacht wil, gaat hij gewoon in de keuken op mijn voeten staan dauwtrappen, alsof hij wil zeggen : ‘zo, en nu ik weer even’.

Regelmatig komt hij op tafel liggen als ik zit te studeren. Dan installeert hij zich pontificaal op mijn werkboeken en gaat uitdagend op zijn rug liggen rollebollen. Voorlopig lijkt het erop dat Bo geen moeite heeft zich binnenshuis te amuseren. Wel heb ik voor hem een zogenaamde ‘Food Tree’  besteld. Bo is namelijk hollebollegijs. Ik denk dat hij in het gezin waar hij vandaan komt vaak menseneten heeft gesnaaid of gekregen. Soms kijkt hij het eten uit mijn mond. Maar deze jongen is al lekker fors en mag wel een beetje moeite doen voor zijn brokjes!
Hier krijgt hij Royal Canin light, aangevuld met een klein hapje nat voer voor het slapen gaan ; daar is hij dol op.
In het begin had Bo wat last van huidschilfertjes. Bij de dierenarts heb ik een olie voor zijn vacht gekocht, dit doe ik door zijn natvoer.

Kortom : Bo en ik hebben elkaar gevonden. In het asiel was ik meteen verliefd op hem. Deze schat maakt me ongelooflijk gelukkig en ik
hoop dat hij ook een beetje blij is met mij.
Namens ons beide dank voor de goede zorgen aan het Julialaantje !

Lieve groeten en een poot,

Bo en Joke