U bent hier: Home » Bronco, van verlegen kerel naar stoere avonturier

Bronco, van verlegen kerel naar stoere avonturier

Bronco kwam hier binnen als erg smoezelige en verlegen kerel. (eerste foto is van toen hij net binnengebracht was)
Hij was van de straat geplukt waar hij, ongecastreerd, rond liep te scharrelen. Zijn gebit was slecht en zijn algehele conditie was ook niet zo best eigenlijk.
Er was geen eigenaar van hem te vinden en dus gingen we, nadat hij geholpen was aan gebit en hormonen 😉 , op zoek naar een nieuwe. Bronco heeft toch nog bijna 2 maandjes gezeten tot er iemand kwam die zag dat er meer in deze lieverd zat, maar zo te lezen was het deze tijd waard; hij heeft nu een gouden leventje aan de foto’s en zijn update te zien!

“Beste medewerkers,

Bronco is nu bijna 3 maanden bij ons.

Een en al gezelligheid en niet meer weg te denken in ons gezin. Hij mag nu ook naar buiten, maar Bronco weet wat er buiten te koop is en blijft veilig binnen. De eerste dag met een tuigje, maar Houdini had nog geen minuut nodig om zich te ontdoen van het tuigje. Dan maar los, maar hij kijkt je aan alsof hij wil zeggen “ willen jullie van mij af ofzo? ” Hij heeft zo’n mooie karakterkop…geweldig! Hij kijkt ons bijna menselijk aan. We rijden 2x in de maand van Den Haag naar Limburg. Dus de eerste keer in de bench. Maar omdat hij zich zo rustig houdt, zit hij voortaan los. Autorijden vindt Bronco best leuk. Hij ligt op een verhoging gezellig mee te kijken.

Doet onderweg een plasje op de kattenbak alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Onze kleine bulldozer laat zich makkelijk optillen en volgt mij overal. Hij lust alles en is gek op vruchtenyoghurt? Na het eten wil hij altijd spelen. En ik heb nog nooit een kat gehad die kan snurken als een volwassen kerel. Kortom, een toppertje en we hopen nog lang van onze kleine (grote) vriend te genieten.”