U bent hier: Home » Claire kan niet springen… maar dat houdt haar nieuwe baasjes niet tegen!

Claire kan niet springen… maar dat houdt haar nieuwe baasjes niet tegen!

Claire was onze jonge meid die eruit zag als een oude dame. Ze heeft het flink getroffen in haar nieuwe thuis, waar ze overal fijne trappetjes heeft aangezien zie niet kan springen.

Beste medewerkers van ’t Julialaantje,

Hier even een update over Claire. Wij hebben Claire (die nu bekend staat als Maeve) opgehaald op 10 december 2021.

Toen wij haar zagen waren we eigenlijk gelijk verliefd op haar. Ze kwam gelijk ook kopjes geven en was al niet heel schuw. De eerste twee weken wist ze niet helemaal wat ze van ons moest vinden toen we thuis kwamen en kwam ze af en toe knuffelen en ging zich toen snel weer afzonderen op de bank of het bed.

Maar dat sloeg al snel om. Ze is nu heel knuffelig en houd van gezelschap. Als we heel even naar een andere kamer gaan worden wij standaard gevolgd. Bezoek vindt ze ook heel leuk en wordt gelijk begroet. Ook helpt ze heel goed met het koken door het te beoordelen vanaf haar roze troon. Al komt het vaak neer op klagen omdat het geen kip is.

Toen wij haar leerden kennen wisten we dat ze wat moeite had om te springen. Door het hele huis hebben wij dan ook kleine opstapjes geplaatst zodat ze overal kan gaan en staan waar ze wilt. Al is ze af en toe nog wel wat eigenwijs en heeft ze alsnog een klein beetje hulp nodig.

In het asiel vond Maeve het leuk om naar buiten te kijken en dat doet ze hier ook nog steeds regelmatig. Het leukste vindt ze “haar” groene dekentje die ik met haar moet delen, maar dat doe ik met liefde. 

Groetjes van Maeve, Kevin & Larissa

 

Bent u zelf op zoek naar een nieuw maatje? Kijk eens bij onze te adopteren honden en katten! Of wilt u meer dieren zoals Bozo helpen? Wij waarderen elke donatie!