U bent hier: Home » De tragedie van Magnum

De tragedie van Magnum

Afgelopen vrijdag werden wij gebeld door de dierenarts, ze hadden een gevonden kater binnengekregen uit het Westland. Op zich niet zo vreemd, maar deze jongeman was gewond en had behoorlijk veel pijn.

Er was geen eigenaar bekend, we kregen te horen dat hij regelmatig bij een complex liep waar ouderen wonen en waar hij dan eten kreeg. Maar deze avond lag hij zielig onder de struiken en kwam niet voor zijn eten.

Er werd een foto gemaakt van zijn pootje. En wat zag het er allemaal behoorlijk gecompliceerd uit zeg! Geen wonder dat je zoveel pijn had, lieve schat. Na overleg met de dierenarts leek amputatie van je poot dan ook de beste optie. De foto hieronder toont aan hoeveel breuken je wel niet had in je pootje.

De dag na de operatie hebben we je opgehaald bij de dierenarts. Arme jongen, wat zag je er triest uit… Je ben wel bang, maar ook lief, dat is niet zo vreemd na jouw ‘avontuur’. Wat heb je toch meegemaakt? Voorlopig moet je hok-rust houden en mag je geen gekke sprongen maken. Maar gelukkig neem je je medicijnen en je eten gaat er ook goed in.

Magnum (zo hebben we je genoemd) … We gaan voor je zorgen lief mannetje! 
… en hou onze publicaties in de gaten over het herstel van Magnum.

Contact

Streekdierentehuis ’t Julialaantje
Julialaantje 50
2283 TB Rijswijk
070 – 390 21 92
info@asieljulialaantje.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag 13:30 - 16:30
zaterdag 10:00 - 14:30

Elke eerste zondag v.d. maand geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Donaties: Bankrekening NL71 INGB 0003113509 t.a.v. Dierenasiel ’t Julialaantje Rijswijk