U bent hier: Home » Joost en zijn nieuwe onderdanen

Joost en zijn nieuwe onderdanen

Herinneren jullie nog de elf katten die door het oog van de naald kropen? Joost was een van hen en gaat nu door het leven als Monster. Wij worden zó blij van dit soort berichten!

Hallo lieve verzorgers,

Monster hier, dacht zal jullie eens mailen om te vertellen over mijn nieuwe onderdanen. Ik wil laten weten dat ik me steeds beter op mijn plek ga voelen en de bediening hier top is. Ik vind het soms nog wel een beetje spannend, maar die bedienden stellen me altijd wel gerust. 

Er loopt hier nog een kat rond, daarvan zeggen ze steeds dat is je broer, alleen die is wel bang voor mij gheghe. Ik durf echt wel heel stoer op hem af te lopen en hij zit me dan alleen maar aan te staren en draait zijn rug naar mij toe, dan is die denk ik onder de indruk.

Hier loopt ook nog een kleinere bediende rond en die vind ik wel echt heel leuk en denk zelfs dat hij mijn vriend gaat worden en wij ons samen laten bedienen door die twee grote.

Nou ja ik ben in ieder geval op mijn plek en wil jullie bedanken voor de goede service in jullie hotel.

Groetjes,

Monster

Bent u zelf op zoek naar een nieuw maatje? Kijk eens bij onze te adopteren honden en katten! Of wilt u meer dieren zoals Joost helpen? Wij waarderen elke donatie!

 

Kat Joos, geadopteerd vanuit asiel 't Julialaantje, ligt op schoot bij zijn nieuwe baasjes
Kat Joost uit asiel 't Julialaantje ligt op schoot bij zijn nieuwe baasje na zijn adoptie
Geadopteerde kater Joost ligt te slapen in zijn nieuwe thuis nadat hij is geadopteerd uit Dierenasiel 't Julialaantje in Rijswijk, Zuid-Holland
Zwart-witte kat Joost, geadopteerd vanuit 't Julialaantje in Rijswijk, zit op een mandje in zijn nieuwe thuis