U bent hier: Home » De kale billen van Cara zijn niet zo kaal meer!

De kale billen van Cara zijn niet zo kaal meer!

Cara (nu Bella) kwam bij ons binnen met een slechte vacht: haar billen waar vrij kaal. Inmiddels zijn die billen gelukkig wat minder kaal, zoals blijkt uit dit bericht over onze oud-bewoner! De foto’s staan op volgorde van vlak na adoptie tot nu (m.u.v. de laatste, zo kwam ze bij ons binnen!)

Hallo medewerkers van ’t Julialaantje,

Gisteren (11 januari) was het precies een maand geleden dat wij Bella (bij jullie: Cara) hebben geadopteerd. Wij vonden het weer tijd voor een update. We zijn blij om te kunnen melden dat het ontzettend goed met haar gaat. Bella is lief, aanhankelijk, speels en ontzettend ondeugend.

Deze week hebben wij weer contact gehad met de dierenarts over de toestand rondom haar vacht, en daar is uit gekomen dat het helemaal de goede kant op gaat.Er zijn geen kale plekken meer bijgekomen, alle wondjes zijn genezen en zelfs haar staart begint een vachtje te groeien!

Hoewel ze bij ons de heerlijkste kussens en kleedjes heeft om op te liggen, geeft ze de voorkeur aan bij ons op schoot, of op de grond naast de verwarming. ’s Nachts slaapt ze bij ons in/op bed. Ze begint onder de deken en eindigt altijd midden op het kussen (en wij proberen enigszins comfortabel daar omheen te liggen).Ze wordt echt behandeld als een prinsesje en geniet daar volop van. In de bijlage hebben we een paar foto’s (met datum!) toegevoegd. Hopelijk zien jullie ook hoe erg ze vooruit is gegaan ten opzichte van toen ze bij jullie binnen werd gebracht.

Nogmaals bedankt voor de goede zorg die jullie haar hebben gegeven voordat wij het overnamen. Zonder jullie had ze het waarschijnlijk niet gered.

Groetjes van ons, en een knuffel van Bella!