U bent hier: Home » Oud-bewoner Nitro zet de boel op stelten!

Oud-bewoner Nitro zet de boel op stelten!

Ineens was daar bericht van een oud-bewoner: Nitro! Althans… Nitro, Nitro… tegenwoordig gaat hij door het leven als Teddy en zet hij zijn nieuwe thuis flink op stelten.

Hallo allemaal,

Even een korte update. Ik heb een fijn huisje. Omdat de andere katten mij niet zo leuk vonden, heb ik er een klein zusje bij gekregen Lola. Zij is rood met wit van kleur. Wat hebben wij een lol samen. Wij mogen nog niet naar buiten, maar dat is niet erg want het huis is erg groot.

Soms sproei ik hier en daar wat. Mijn verzorger gaat dan vloeken. Ik ben inmiddels ook al bij de dokter geweest voor een inenting en een castratie.

Ik ben een kat en die…. halen kattekwaad uit. Ik houd van aarde en rennen, ik zet de boel aardig op stelten. Maar ik ben heeel lief en ik groei goed. Inmiddels gaat het veel beter met de andere katten en mag ik dichtbij komen en hen zelfs wassen.

Groetjes van Teddy
Bij jullie bekend als Nitro