Goedemiddag,

Vanuit ons een leuk berichtje over onze lieve kater Baiyek (Bij jullie ging hij nog bij de naam Bambino). 

Baiyek is nu zo’n 1,5 maand bij ons en inmiddels al een grote jongen geworden. De eerste dagen was hij nog erg bang en bleef hij zich verstoppen. Maar als snel kwam daar verandering in toen we me​t hem gingen spelen, rondjes rennen achter de muis (aan stok) door het huis en hem flink hadden geknuffeld toen hij moe werd. 

Hij is nu gezellig actief, heel nieuwsgierig (waar wij zijn, is hij ook) en soms een beetje ondeugend (toch stiekem over de eettafel heen lopen als we niet kijken😊). We merken dat hij het erg naar zin heeft, eet goed, nog nooit ongelukjes gehad met de bak en hij laat zich inmiddels ook door andere mensen aaien. Spelen doet hij nog steeds het liefst door achter de muis aan te rennen en proberen te vangen of met de kartonnen balletjes gemaakt van de WC rolletjes. Maar kroelen is ook een grote hobby van hem, hij vind het heerlijk om tegen je aan te zitten op de bank of op de schoot. En ’s avonds ligt hij graag bij ons in de slaapkamer. 

Wij willen jullie bedanken voor al het goede werk dat jullie doen met de opvang van deze gevonden diertjes. Zonder jullie hadden wij nooit zo’n geweldige huisgenoot gehad!

Groetjes