U bent hier: Home » Hoe gaat het met… Ukkie?

Hoe gaat het met… Ukkie?

Beste mensen,

Afgelopen 1 augustus was het een jaar geleden dat ik Ukkie geadopteerd heb, een oud poesje van destijds 15 jaar met nog maar heel weinig tanden. Ik heb haar omgedoopt tot Rosie en ik wil graag zeggen dat het prima gaat met haar! Inmiddels is ze dus 16. .

We kunnen het heel goed vinden met elkaar! Ze is in de loop van de tijd dat ze bij me is zo aanhankelijk en speels geworden en ze vindt het heerlijk met het mooie weer in de tuin te zijn, waar ze de duiven achterna rent… Ze is nog heel snel!  Ze heeft pas bij de dierenarts een algehele check up gehad en alles was goed! Ook haar nieren! Ik hoop dat dit nog lang zo blijft!

Ik wil u nogmaals hartelijk danken dat u haar verleden jaar een kans gegeven hebt en haar gebit gerenoveerd heeft. Ook uw dierenarts wil ik daarvoor danken! Ze was het helemaal waard!

Hartelijke groet,

Liesbeth