Pleuntje, ons pechvogeltje dat binnengekomen was met een gebroken heupkop en dankzij gulle donaties geholpen kon worden, heeft een nieuw huisje gevonden!!

Lees hieronder haar verhaal:

Dit mooie jonge, maar zeer onfortuinlijke dametje werd gevonden met een raar loopje. Op de röntgenfoto bleek ze een lelijke breuk te hebben in haar achterpootje. We hebben direct een oproep gedaan om haar eigenaar te vinden, maar tot op heden geen reacties… Uiteraard gingen we het niet afwachten, want de gezondheid gaat voor, dus Pleuntje is inmiddels geopereerd door de specialist.

De voorlopige rekening was € 600,- en dat is natuurlijk al behoorlijk wat geld voor een asiel. Want Pleuntje is niet het enige medische zorgenkind van ons. Regelmatig komen er gedumpte katten binnen in slechte conditie. Bijvoorbeeld met ontstoken gebitten die onder handen genomen moeten worden door de dierenarts en dat is ook niet goedkoop; deze behandeling begint vanaf ruim € 100.- en in die prijs zit bijvoorbeeld nog geen narcose of pijnstilling o.i.d., dus dat loopt heel rap op. Vooral omdat we, zoals hiervoor gezegd, tegenwoordig steeds meer katten binnenkrijgen die zulk soort ‘achterstallig onderhoud’ 😉 hebben.
Resultaat: in oktober alleen al in 2 weken € 800 euro aan gebitsbehandelingen!!

Daarom deden wij een oproep, een vraag om hulp: hulp voor Pleuntje haar rekening. Maar dus eigenlijk ook hulp voor die andere zielige dieren; waaronder o.a. katten Muts, Joshua en Flower die nu zonder pijn aan hun bekje zijn!
Hulp om onze dierenartsrekeningen te betalen, zodat we ná deze lieverds ook al die andere onfortuinlijke dieren kunnen BLIJVEN helpen.

En die hulp kwam in grote getalen en getallen 😉 Niet alleen de dieren doet dat goed, want daar is het natuurlijk voor, maar wij als verzorgers zijn toch weer erg ontroerd door alle lieve mensen die hebben bijgedragen. Er bleek ook nog een andere stichting later een actie opgezet te hebben, Dierenacties Westland, en daardoor zijn de eerder genoemde dure gebitsbehandelingen ook betaald. FANTASTISCH!!

Mocht u nou ons werk willen blíjven steunen, want die dierenartsrekeningen blijven natuurlijk altijd doorgaan, dan kunt u hier kijken hoe: https://www.asieljulialaantje.nl/doneer/

Wij danken u zeer alvast: Pleuntje haar lotgenootjes en hun verzorgers!  🥰