U bent hier: Home » Katootje en Tom, a match made in heaven

Katootje en Tom, a match made in heaven

We hebben onze twee schatten van katten bij jullie vandaan. Ze heten Katootje en Tom (Joep was zijn naam bij jullie).

Kato is inmiddels alweer 10 en sinds 9 jaar mijn allerliefste knuffeltje. Ze was heel bang en schuw maar dat heeft ze steeds meer los kunnen laten en komt nu elke avond lekker op de bank bij me liggen kroelen. Ze heeft de naam gehouden die ze ook van jullie had gekregen.

Tom kregen we als kitten en die wordt in mei alweer 8, echt de perfecte kat en zo lief voor kinderen, hij pikt alles van ze en als het echt te veel wordt dan geeft hij ze heel zacht een duwtje met zijn pootje, nooit met nagels. We letten er natuurlijk wel echt goed op dat de kinderen hem geen pijn doen of iets dergelijks. Zo heerlijk om te zien hoe de kinderen er van genieten en hoe goed en lief ze hierdoor om met andere dieren omgaan. Alleen Tom die eet graag heel veel in 1 keer en Kato eet liever de hele dag door een klein beetje, niet zo handig 😉

We genieten echt elke dag van onze lieverds en al die Corona maatregelen hebben wel één heel groot voordeel, we hebben onze katten lekker de hele dag om ons heen! Zal wel wennen worden  als we t.z.t. weer naar het werk gaan.

Groetjes,

Marielle