U bent hier: Home » Marley is geplaatst

Marley is geplaatst

Hallo, ik ben Marley. Een kater van 12 1/2 jaar jong. Ik ben een lieve kater, zeggen ze hier, met soms mijn nukken. Als er personeel de kamer in komt, kom ik graag een aai over m’n bol halen, ga wat kroelen en als ik er genoeg van heb deel ik een tik uit. Ik ben geen fan van andere katten, dus een echte alleen-woon-kater en heb graag mijn dagelijkse beweging nodig. Naar buiten is niet perse nodig, al zou ik dat wel fijn vinden, maar in ieder geval een huis met veel ruimte waar ik veel op onderzoek kan gaan.
Ik heb wat medische probleempjes gehad, maar het gaat nu goed met mij. Ik  heb inmiddels wat tanden minder…..al kan ik alles nog gewoon eten en heb ik hiereen speciaal dieet voor mijn huid gekregen, omdat ik wat allergische reactie leek te hebben. Al zijn ze nu het speciaal dieet aan het afbouwen, om te kijken hoe dat gaat en dat gaat tot nu toe prima. Ondertussen ben ik zelf op zoek naar een nieuw thuis met een heerlijk bank waar ik languit kan liggen en een hoge kast of krabpaal vanwaar ik de boel kan verkennen. Heeft u zo’n heerlijke plek voor mij. Nodig mij dan snel uit…ik ben er helemaal klaar voor om op onderzoek te gaan en nieuwe dingen te ontdekken.

Denkt u dat u het perfecte thuis kan bieden en overweegt u deze kat te adopteren? Stuur een e-mail naar info@asieljulialaantje en vertel ons meer over uw huiselijke situatie,  eerdere ervaring met katten en of er nog andere huisdieren in het huishouden zijn. Uiteindelijk proberen wij hieruit de beste match voor onze dieren te vinden! Wij werken momenteel alleen op afspraak.