U bent hier: Home » Pablo… terug van weggeweest

Pablo… terug van weggeweest

Pablo scharrelde al een tijdje door de buurt. Geen eigenaar te bekennen, maar wel buurtgenoten die zich over hem ontfermden. Pablo werd naar ons gebracht, gelukkig maar want hij liep ongecastreerd rond, en wij deden nog een poging de eigenaar te vinden.. zonder resultaat. Iemand in de buurt miste hem toch wel erg en heeft hem geadopteerd. Heel fijn dat ze ons een berichtje stuurden hoe zijn eerste nacht was vergaan:

Goedemiddag Beste medewerkers,

Wilde even laten weten dat Pablo zich alweer helemaal thuis voelt. Zijn rit in de auto gisteren verliep rustig; pas toen ik de auto parkeerde in de voor hem bekende buurt, werd hij onrustig. Die onrustigheid heeft hij ook bij de deuren hier in huis. Denk dat hij weet dat hij daar altijd in en uitliep toen wij hem opvingen. Heb dan wel een beetje met hem te doen, omdat hij nog niet naar buiten mag.

Hij kruipt veel op mijn schoot (meer dan voorheen) en spint er dan vrolijk op los.

Verder heeft hij de kattenbak gevonden en de nacht lekker liggen slapen in zijn mand. Als vanouds is hij ook veel liggend te vinden op de drempel in de keuken. Van hieruit heeft meneer het overzicht en het is natuurlijk een zeer strategische plek als het om eten gaat 🙂.

We zijn ontzettend blij dat hij weer te terug is.