Hoe gaat het met… Beppie?

Beppie is een oud dametje van ongeveer 15 jaar dat gevonden was. Ze was hier nogal… tsja… chagrijnig? Maar gelukkig kon er iemand door dit gedrag heen prikken 😉
En maar goed ook, want zo te lezen is hij heel blij met dit knappe dametje!

“Aan alle Julialaantje medewerkers,

Dit berichtje is om jullie te laten weten dat alles goed gaat met Beppie. Op 18 november vorig jaar heb ik haar samen met m’n vriendin opgehaald bij jullie en geen moment spijt gehad!

Natuurlijk moest ze even wennen aan de nieuwe omgeving, maar na slechts een paar uur zat ze al naast me op bed te vragen om geaaid te worden.

Dat vragen is nooit opgehouden en dat krijgt ze natuurlijk ook volop. 🙂

Dat ze werd omschreven door jullie als ‘een pittige dame’ was niet voor niets. Ze kan goed aangeven wat ze wel en niet leuk vindt (speeltjes geeft ze niet veel om, haar eigen staart vindt ze interessanter om mee te spelen), ze rent af en toe nog door het huis in dolle buien, en in haar speelsheid kan ze soms ook wel eens mij te grazen nemen. Wat helemaal niet erg is!

Beppie is inmiddels hernoemd naar Bast, vernoemd naar de Egyptische godin van de katten. Ik wil niet zeggen dat ze zich ook zo gedraagt, maar het komt soms wel in de buurt. Ze heeft er een gewoonte van gemaakt om mee te lokken van mijn computer af, naar de bank. Dat doet ze door veel aandacht te vragen en steeds halverwege de woonkamer te gaan zitten, kijkend waar ik blijf. Als ik dan op sta, loopt ze op haar gemakje verder naar de bank. De bank is haar favoriete plekje om geaaid te worden. Dan kan ze uren bij me liggen spinnen. En o wee als ik stop met aaien, dan staat ze meteen op en vraagt ze weer aandacht op allerlei manieren. Weer verder gaan met aaien helpt altijd, dan ploft ze weer onderuit naast me of tegen me aan. Het is echt een lieverd, een knuffelmonster (in de goede zin van het woord)!

Blijf vooral doorgaan met jullie goede werk. Het wordt heel erg gewaardeerd!!

Met vriendelijke groeten, ook van Beppie/Bast”